bos_kg Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Witam zanim korzystałem spory czas z produktów Mozilli zwłaszcza przeglądarek z ich serii to po czym przeszyłem na maxthon i chwale od niecałego roku ale brak mi jednego tylko mozliwośći edycji nawigacji mianowicie konfiguralność okien typu szukaj strony czy wyszukiwanie w gogle tej części by było można edytować i wszystko ustawiać po swojemu a może jest taki skin skorka to poleczcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaaleth Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Możesz co najwyżej poukrywać kilka przycisków bądź pasków i tyle. Niestety, pod tym kątem Maxthon kuleje. Edycja interfejsu tak naprawdę tutaj nie istnieje. W ostateczności, możesz zajrzeć do działu Skins, w którym znajdziesz kilka propozycji. http://forum.maxthon.com/forum-71-1.html Niektóre z nich to tylko nowe tło, czy obramowanie, ale znajdziesz też takie, gdzie przebudowano interfejs do minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bos_kg Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Dzięki za info zostanę przy wersji IE naj bardziej odpowiednia damnie bardzo do takiego układu przyzwyczajony zwłaszcza pasek kart pod oknem wyszukiwania stron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.