Toros37 Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Maxthon Cloud Browser V4.4.1.3000 son sürüm indirdim kurdum. YouTube İndirme kayboldu. Halbuki bir önceki sürümde Youtube indir görünüyordu YouTubeCenter.mxaddon eklentisini indirdim kurdum bir şey fark etmedi Acaba temiz kurulum yapmadım diye mi oldu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joemax Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Youtube artık sadece html5 vid kullanır ve açılan Video HTML5 ile çalışmaz. Youtube merkezi indirmek mümkün flash video zorlamak için izin verir. Yoksa "sakatlar Youtube html5" uzantısını kullanabilirsiniz http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=2535&category_id= Youtube now uses html5 vid only and popup video does not work with html5. Youtube center allows you to force flash video where download is possible. Or you can use "Disable Youtube html5" extension http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=2535&category_id= 9245 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted July 27, 2014 Author Report Share Posted July 27, 2014 Teşekkür ederim. Evet indir seçeneği görüldü. Yalnız bu yotube ayarlarına nereden gireceğim. Onu bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Toros37 replied at 2014-7-27 04:12 Teşekkür ederim. Evet indir seçeneği görüldü. Yalnız bu yotube ayarlarına nereden gireceği ... Merhaba Toros37 (: http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1201&category_id= adresindeki eklentiyi kurduktan sonra YouTube sitesinde YouTube Center Ayarları > Oynatıcı > Oynatıcı türü seçeneğini "Flash" yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 furkanavshar teşekkürler. Yalnız ben YouTube Center Ayarları > Oynatıcı > Oynatıcı türü seçeneğini yolunu bulamadım. Hesap ayarları> oynatma var ama flash seçeneği işaretlenecek yer yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Toros37 replied at 2014-7-31 19:59 furkanavshar teşekkürler. Yalnız ben YouTube Center Ayarları > Oynatıcı > Oynatıcı türü se ... YouTube Center eklentisinin ayarlar menüsünde olması gerekiyor. Yalnız YouTube ayarlarına değil, eklentinin ayarlarına gireceksiniz. joemax kullanıcısının paylaştığı görselden de faydalanabilirsiniz. Aynısının İngilizcesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 furkanavshar replied at 2014-7-31 15:20 YouTube Center eklentisinin ayarlar menüsünde olması gerekiyor. Yalnız YouTube ayarlarına de ... furkanavshar merhaba. Yazmaya çekiniyorum ama işte bende youtube ayarlar da Center eklentisi gözükmüyor. Youtube sağ üstteki resmimi zer,ne tıklıyorum çark işaretinden ayarlara giriyorum ama center eklentisi yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Toros37 replied at 2014-8-1 04:55 furkanavshar merhaba. Yazmaya çekiniyorum ama işte bende youtube ayarlar da Center eklentisi gö ... Lütfen çekinmeyin. Elbette yazacaksınız. Size yardımcı olmak, sorunlarınızı çözmek için buradayız (: YouTube Center eklentisini kurduysanız ve aktifse(uzantı yöneticisinden kontrol edin), YouTube sitesinde bu eklentinin ayarları görünecektir. Maxthon ayarlarında Gelişmiş ayarlar sekmesinde tüm web sitelerinin eklentileri çalıştırmasına izin verdiğinizden de emin olun. YouTube Center eklentisinin ayarları YouTube sitesinde sağ üstte dişli şeklinde menü olarak görünecektir. Oradan resimdeki yolu izleyerek video formatını Flash'a çevirebilirsiniz. Yine yardım gerekirse resimli olarak anlatabilirim. Bir kaç gündür mobil olduğum için görsel ekleyemiyorum. Sizin için bir bilgisayara geçip ekran alıntıları paylaşabilirim. Düzenleme - Resimli Anlatım: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toros37 Posted August 1, 2014 Author Report Share Posted August 1, 2014 furkanavshar teşekkürler. Sonunda olay çözüldü. Nasıl çözüldü anlatayım da bundan sonra soranlara rehber olsun. Sizin dediğiniz Youtube Center ayarlar buttonu ben de gözükmüyordu. Sonradan uyandım neden gözükmüyor diye. Sayfa büyütme %100 olunca çok sağda kalıyor ve button gözükmüyor, sadece çan ve kontrol ikonu var. Sayfa boyutunu %90 yapınca sağ üsteki Center ayarlar ikonu gözüktü. Zaten ondan sonrası kolaydı. Tekrardan teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanavshar Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Toros37 replied at 2014-8-1 14:28 furkanavshar teşekkürler. Sonunda olay çözüldü. Nasıl çözüldü anlatayım da bundan sonra ... Rica ederim. Lütfen bundan sonraki ihtiyaçlarınızda da yardım istemekten çekinmeyin. İyi günler (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepla932 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Bu konu daha önce açıldı hemde sizin tarafınızdan.Ve aynı çözüm.Güncelleme yaptığınızda aynı çözümü uyguladığınızdan emin misiniz? Sonuçta aynı konu 2 defa açılmaz. http://forum.maxthon.com/thread-12894-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.