-Krys- Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Witam. Mam problem z organizacją nowej karty, chodzi mi o kafelki. Po instalacji wersji 4.4.2.800 (moja aktualna) pojawił się fajny układ na nowej karcie, niestety panna rozgrupowała mi ten układ i teraz nie potrafię/mogę ułożyć tego tak jak było. Czy ktoś ma jakieś pomysły? Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 Kliknij "Plus" na nowej karcie (Quick Access), kliknij "Apki" i wybierz mozaikę. Mam nadzieję, że o to Tobie chodziło... Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Krys- Posted July 17, 2014 Author Report Share Posted July 17, 2014 Mozaiki zasuwają z automatu w kółko. Nie mogę zaznaczyć jednej i wybrać. Konkretnie to chodziło mi o to że miałem po instalacji dwa takie zestawy obok siebie na jednej karcie jak ta środkowa lub podobna i nijak nie mogę tego ustawić Edit: Chyba w końcu powoli się udaje ... Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted July 17, 2014 Report Share Posted July 17, 2014 -Krys- replied at 2014-7-17 13:24 Mozaiki zasuwają z automatu w kółko. Nie mogę zaznaczyć jednej i wybrać. Konkretnie to chodzi ... Coś takiego jak u mnie na screenie? Mozaika i jej układ jest zależna od ilości stron/miniatur dodanych do niej. Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 magg replied at 2014-7-17 22:41 Coś takiego jak u mnie na screenie? Mozaika i jej układ jest zależna od ilości stron/miniatur ... dlaczego nie ma mozajki w najnowszej wersji mx Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 WARMIAK38 replied at 2014-7-23 09:03 dlaczego nie ma mozajki w najnowszej wersji mx Jakbyś jeszcze nie zauważył ta "najnowsza" wersja, jest z innej "gałęzi" cyklu wydawniczego Maxthona. Nowy Szybki Dostęp/Quick Access był wprowadzony w jakiś pierwszych wersjach 4.4.2.XXX Tip Give Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.