Antivirüs [Çözüldü]


15845301

Recommended Posts

Meraba :) misal kaspersky internet security de chrome desteği var, chrome ile internete bağlandığınızda internet sitelerinin taramasını yapıyo program eş zamanlı olarak. aynı şekilde internet explorer için de geçerli bu. benzer uygulama gördüğüm bütün internet security programlarında var, ben maxthon kullanmayı sevdiğim için aynı şekilde maxthon u destekleyen internet security (veya antivirüs) programı arıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Advanced System Care,Eset gibi çoğu antivirüs programında İnterneti açtığınız zaman size virüs olup olmadığını söylüyor yada direk engelliyor .Comodo,Malwerbytes,AVG,Avast,Kaspersky,Bitdefender ve diğerleri bu tip şeyleri yapabiliyor.İnternette internet security diye aratırsanız daha fazla program bulabilirsiniz zaten büyük antivirüs programın içinde yer alıyor.Tarayıcıya özel değil her tarayıcıya uyumlu yapılıyor internet koruma programı bu sayede daha fazla kullanabilir hale geliyor.Maxthon İE tabanlı olduğundan İE ile uyumlu olan Maxthon ilede uyumlu olur diye düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

15845301 replied at 2014-7-15 19:04

Meraba misal kaspersky internet security de chrome desteği var, chrome ile internete bağlandı ...

Evet, bütün antivirüs yazılımları Maxthon'u da destekliyor.

Öte yandan bir düzeltme yapayım, Maxthon Bulut Tarayıcı IE tabanlı değildir; kendi tabanına, çekirdeğine ve motoruna sahiptir. Sadece Retro Kipi'ndeyken, yani IE için oluşturulmuş sitelerin sorunsuz ve kusursuz görüntülenmesi için IE çözümlemesi kullanır. (:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

melihozkurt replied at 2014-7-15 11:37 back.gif

Advanced System Care,Eset gibi çoğu antivirüs programında İnterneti açtığınız zaman size ...

iş yerinde Malwerbytes kullanıyorum ne zaman maxthon u açsam zararlı siteye erişim engellendi diye msj geliyor :D (anasayfam "bing") evde norton ve advanced var onda bir sıkıntı cıkmıyor ?? :p:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.