Bulaj Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Witam ;) mam taki problem że mx potrafi się zawiesić na chwilę i czasami tylko odświeża wszystkie karty a czasami trzeba ją wyłączyć z poziomu menadżera zadań win 8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Pobierz i zainstaluj najnowszą wersje http://forum.maxthon.com/thread-10479-1-1.html.Najlepiej by było, gdybys przeprowadził "czystą instalację". Masz zainstalowane jakies pluginy? Jesli tak-spróbuj je wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaj Posted April 25, 2014 Author Report Share Posted April 25, 2014 Czystą masz na mysli usunąć całkowicie i wgrać od nowa tak? to jeszcze pytanie czemu jak wciskam alt + s to dodaje mi nowy post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magg Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 30100875 replied at 2014-4-25 03:50 Czystą masz na mysli usunąć całkowicie i wgrać od nowa tak? to jeszcze pytanie czemu jak wcisk ... Mam na mysli kompletne odinstalowanie Maxthona przy użyciu jego deinstalatora np. Następnie usuń wszelkie dane przeglądania i inne pozostałosci po Maxthonie . Następnie możesz instalować najnowszą wersję przeglądarki. ALT+ S to znany problem tego forum.Po prostu nie używamy tej kombinacji klawiszy...narazie Kiedy to będzie porawione? Nie wiem...trzeba czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaj Posted April 25, 2014 Author Report Share Posted April 25, 2014 Usunąłem Ccleanerem, usunąłem wszystkie dane przeglądarki, później rejestr i zainstalowałem od nowa, teraz pożyjemy zobaczymy ;) a jeszcze jedna sprawa z update'ami to czemu nie ma żadnego powiadomienia że jest nowa wersja? trochę to irytujące nie powiem Żeby nie dublować. Mam problem z yt, gdy włączam jakis filmik to strona na samym początku się restartuje tzn. sam player ma ktos cos podobnego? Czysta instalacja nie pomogła jednak, znowu doswiadczam tych zwiech i nie mam wcale pomysłu jak to naprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boliarka Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 ja tez mam ten problem,jak cos szukam w google to wszystkie strony mi odswierza i mozna sie zdenerwowac.Probowalam wszystko.Poprostu zainstalalam starsza wersje Maxthona i narazie jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaj Posted April 27, 2014 Author Report Share Posted April 27, 2014 Żeby nie zakładać nowego topicu, da się jakos usunąć dolny pasek? ten na którym jest możliwosć zmniejszania i powiększania strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARMIAK38 Posted April 27, 2014 Report Share Posted April 27, 2014 Bulaj replied at 2014-4-27 09:14 Żeby nie zakładać nowego topicu, da się jakos usunąć dolny pasek? ten na którym jest możliwo ... klikasz menu potem widok i odznaczasz dolny pasek stanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulaj Posted April 28, 2014 Author Report Share Posted April 28, 2014 OOOOO dzięki wielkie ;) Co do problemu z yt pomogło ustawienie user agent na IE9 i włączenie akcelerazji gpu pewnie to któres z tych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.