Search the Community

Showing results for tags 'winpc followup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome!
    • Maxthon Newcomer
    • Maxthon News
  • Product Support
    • Maxthon Support & Discussion
    • Skins & Extensions
    • Translation
  • International
    • International

Categories

  • Release Notes 4.9

Categories

  • General Product Support

Categories

  • Help page

Categories

  • Help page-CN

Categories

  • Release notes5

Categories

  • Rules & Guidelines

Categories

  • Release notes6

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal website


Yahoo


Skype


Email


Location


Interests

Found 2 results

  1. Just "upgraded" from 4.4.x.x to 4.9.3.1000 and noticed a very nasty behavior. My GPU (Radeon HD5850) starts running at full core and memory clock speeds just when I launch maxthon 4.9 (even when displaying only mx://last-visit/ page and nothing else). This makes the fans go loud and surely increases power consumption. When I use a 2-monitor setup the clocks remain at max speeds until I shut down Maxthon. When using just 1 monitor the clocks may go back to low speeds after like 10 seconds of inactivity but then any simple action like scrolling any page just a bit causes the clocks to go max again. (I have disabled smooth scrolling if that matters). This problem made me try mx5, it's somewhat better there - clocks go back to regular low speeds after just 1 second, those short spikes aren't as bad but still Maxthon 4.4 was way better. Is there any way to simply disable hardware acceleration in Mx4.9 or Mx5 ?
  2. I noticed, that recently when I replace a word with spellchecker in Facebook comments it's not the word, that gets replaced, but.... Everything in the message before that word and the word itself. And it's replaced by a space. If I use this feature when posting on my page though - it's ok. Only affects the comments