×

Give a tip

Search the Community

Showing results for tags 'issue report'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome!
    • Maxthon Newcomer
    • Maxthon News
  • Product Support
    • Maxthon Support & Discussion
    • Skins & Extensions
    • Translation
  • International
    • International

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Personal website


Yahoo


Skype


Email


Location


Interests


Payment Address

Found 21 results

  1. I have found many different cases, on both buttons an menus... Some are complicated to show because they require you to login, etc. But take for example this one: on this link: https://www.habitaclia.com/comprar-vivienda-en-inca/provincia_mallorca-raiguer-area_3/vistamapa.htm when you hover the "h" symbol, a popup appears. If you click, it is supposed to open the link in a new tab. This is the behavior on both Chrome and Edge, however in Maxthon 6 nothing happens... (I checked it is not caused by the AdBlock)
  2. in sites when i type search word it suggest punch of words depending on previous words that i entered before now this disappeared i want it back
  3. Look at this video. I opened my MX5. After one second I lost all my Favorities. Synchronization removed them all! Its happened firs time after many years. sync fault.mp4
  4. Recently updated to version 6.1.2.3000(64-bit)0924. Since the update, I cannot upload images to posts or in messages. I can upload to other sits - so the problem seems to be limited to FB (and maybe specific others). I tried with and without ad-block, without difference. It seems that add-ons/extensions don't affect it at all. I don't know if this is Maxthon related problem or FB just did some weird shit, as usual.
  5. I just download a file and click tool icon open download dialog, but the dialog is frozen. Nothing can be clicked. Trying several times but in vain. I reopen MX6 and it's back to normal. Justa let you know.
  6. v5.3.8.2100 Win10 Hello Can someone explain why Maxthon was "updated" by force yesterday please?
  7. I'm running Maxthon 5.3.8.2000. I have not had any issues with it for more than 12 months. Today though, a pop-up window came up telling me that an update had been downloaded, and there was a button to press to restart Maxthon and install the update. I never remember updates being delivered this way. I suspected maybe my PC had been attacked, so I closed Maxthon. When I tried to restart Maxthon, Windows asked me if it was OK for "mxup.exe" by "Unknown publisher" to make changes to my computer. I clicked "NO" and Maxthon did not open. Eventually I was able to get Maxthon to start again by first deleting all the contents of the AppData\Roaming\Maxthon5\Temp folder. Can anyone explain to me what happened here? I never had an update forced on me by Maxthon before...And why now? Mx 5.3.8.2000 is the latest official version of MX5. If this is a legitimate update, what version is it trying to update me to? What actions should I take to prevent this from happening again? Thanks in advance for any assistance!
  8. More and more of the sites I use for banking utilities, etc. won't lt me use maxthon browser to access my account pages. I've been using Maxthon since 2003 and never had any issues but I guess with the advancement of technology they can tell what I am using and will not allow older browser versions which appears to be what Maxthon uses. Looks like I am going to need to change browsers to one that is always up to date. It really sucks because I've been using this browser for so long and never wanted to switch. If anyone knows how to overcome the version they/we are using to get past these security checks please let me know. Thanks, JM
  9. Download Manager window doesn't work. It is not possible to interact with files. Can't open or delete downloaded files. Version 6.1.2.3000
  10. As you can see in the image below, Quicknote button is covering text. Its not an issue in MX5. EDIT: Can't reply for some reason so I will communicate by editing post. My MX version is 6.1.2.1000(64-bit)0508. Maxthone didn't notify me about any updates, even though I have "Auto check and notify for updates" option set. I will have a look now. Thanks EDIT2: Updated Maxthon and its fixed the button. Good stuff. Thanks EDIT3: I notice that its not possible to switch positions of extension icons now. It was working in prev version. EDIT4: Unpin and pin extensions seems to fix the problem.
  11. Hello, this topic is for those suffering from the History bug, where the history gets cleared after a few days. As neither mods nor the devs can get much information about the spread information regarding the bug, i created this topic for all people suffering from it. Making it easier for Devs and the Mods to find and collect information. If you suffer from the bug please tell here what the specifics are for your PC. How to format: ------------------ Say the file size of the bug: {C:\Users\username here\AppData\Local\Maxthon\Application\User Data\Profile 1} Please also share the amount of days recorded in the history: 3 Days You can find the total amount of sites visited each day By copy pasting the entire list into Notepad++ then divide by 4 [or depending on formatting, it could be a different amount, please check this for yourself] for example: Day 19-09-2021: 2435 sites Day 18-09-2021: 1234 sites Day 17-09-2021: 943 sites Total sites: 4,612 sites History: 9834KB -------------------------- Please Also share other issues with the history deletion bug, if you found any other things that cause it, other than closing and opening the browser For those able to test it out in a VM, try to replicate steps you took before you got the bug. [merging account info, importing history. etc]
  12. All the time I'm trying MX6, the browser does what you can see in the video. With this issue the MX6 is not useable for me. Everytime I write something MX6 will interrupt it. And this happens all the time when the browser is opened. All over again. Please fix it! Otherwise I can't use this browser anymore. (I'm using Windows 8.1 Pro 64bit) Maxthon.mp4
  13. I find this problem cause I'm using MX6 and MX5 portable versions on my Win7-64bit PC together. Today I decide to set MX6 as default browser but later when I click a link on my LINE chat window, it still brings up MX5. I open control panel to check default program, I find the program ID is MX5, there's no MX6 (the one named Maxthon Cloud Browser is MX4, I've tried it already). See my 1st and 2nd screenshots. Then, curiously, I open Windows Firewall and check the setting and find the program ID is MX5, too. But go deeper, I find the program path is 'Maxthon 6' (The path is where I put MX6 portable version, so I know it). See my 3rd and 4th screenshots. I believe your developers never come up with this issue since it's really too deep. I would suggest your developers change the program ID to MX6 ( or MX7, 8, ... , etc. in later versions).
  14. I update to .2700 version and three screenshots of web sites in Quickacess page are gone. Refreshing hangs forever. These three websites are trle.net, bghut.com, and boardgamegeeks.com. Thery are okay in .2500 version. Check attached screenshots. Furthermore, While in hanging up status, I click the edit icon and try click color mode radio button or screenshot mode radio button), the save button can'be clicked. Keep trying above actions to and fro, sometimes, don't know what reason, the screenshot is shown suddenly. I believe there are some bugs here.
  15. I find some hotkeys no more exist in MX6, e.g. Alt+z to bring back previously closed tab. Where can I get these missing hotkeys back?
  16. In older version, I can right click on the text box of usename or password and save them, not even needed to click ok button to trigger magic fill (which is an alternative way for me to create a new item in magic fill and can edit it later). Can I do it now in any way? Please see attached screenshots of magic fill in older version. 1st: Right click to bring up save form item. 2nd: Then I open magic fill window manually from setting. 3rd: Without the help of function in 1st screenshot, I can save an item into magic fill manually and use function in 3rd screenshot to edit it. This is always an alternative way for me to add new item in magic fill.
  17. There are once download item in float bar or I can find the download link (file extension is mp4 most of the time) of the video in resource sniffer but now I can't find them both. Are they not implemented yet?
  18. I open debugger mode and check an item in Network tab and click Request Header tab but there's no Host and Origin? I then disable cache and refresh again , I can see Origin now but there's still no Host. Where can I see the Host?
  19. I have been suffering this crash for at least the last 3 versions of maxthon, hoping that you fix it at some point, but I am tired to see it so reporting it here hopefully you can fix it. Steps to reproduce: 1. Copy an URL. 2. Open Maxnote 3. Select EDIT on any note 4. Paste the URL. 5. Click save. Result: After 1-2 seconds maxthon completely crashes. attach video where you can see it happen (ignore the quicknote)
  20. In olden days of MX 2 / 3 / 4 the password manager had option to edit URL for which the password will be filled. Currently this option is disabled. Also the password manager doesnt take the whole domain into account. It takes into account only domain of second level (domain.tld) and not any of the subdomains (subdomain.domain.tld). On sudomains, it shows passwords for the main domain and for all other subdomains which is realy impractical. So, URLS should be editable in password manager and the password manager should take subdomains into account.
  21. Each time I run MX6, Windows will popup an alert dialog saying running this ap could harm the computer, sorta of things, ... etc and ask me to click a button to run or cancel. May I know why? Does MX6 retrieve and convey something from my computer and pass back some servers?