×

Give a tip

PHYR

MX Master
  • Posts

    2,468
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by PHYR

  1. On 2/29/2020 at 7:27 PM, sajphon said:

    "I created maxthon to please myself in the first place"... now you made me sad. With a single superficial sentence you wrote off all the years I've promoted maxthon left and right to a simple "I don't care about the users, all I care about is myself". You had chance here to say something that would bring the community together, instead you did this.

     

     

     

    I think you have misunderstood Jeff's comment. 

    I'm quite sure Jeff means that his initial intention of beginning to develop Maxthon (MyIE2) was simply to please himself in that it was only meant to be used by him. He was dissatisfied with browsers he was using at the time and thought he could build one to better suit his needs. In doing so he also built one that other people also enjoyed. How this could make you sad is beyond me (unless,of course, you misunderstood what he meant). :wink:

    • Like 1
  2. 8 hours ago, 7twenty said:

    Hmmm, not working for me. Restarted my main browser (portable), and tested on a fresh portable version as well. Both give the same error as noted above. Tested using the default MX UA, checked and unchecked.

    Cookies and all site data was cleared using dev tools as well.

    This UA?

     Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Maxthon/5.0 Chrome/55.0.2883.75 Safari/537.36

    And what about your sync test version?

  3. 3 hours ago, vedicaudio said:

    Surprised that no one has reported this issue yet, which makes me wonder if it has to do with my particular screen resolution (1920x1080).

     If I open 7 tabs, the 7th tab overlaps with the skins and minimize window icon. This is using the regular Alpha skin.

     

    Nothing to do with you resolution, more likely a skin issue

  4. 10 hours ago, No.1MaxthonFan said:

    Only thing is, it makes my fans go crazy.  Over 6 Gig of RAM and I thought it was a jet taking off.  :Flushed_Face_Emoji_42x42:

    Edit:  Facebook is the biggest culprit.

    Someone else on the forum described the exact same symptoms earlier this week. I answered that fan speed is not related to ram usage but rather CPU temp. It might be interesting to see what both your systems have in common.

    Or maybe golfmanns registry mod might fix it??? I'm not sure what his vid was suggesting.

     

    BTW, I was able to get both edge and M5 to using 1.5 gigs of ram but that's because I had 5 instances of each running at least one YT vid plus a few tabs of twitter and FB.

  5. 32 minutes ago, No.1MaxthonFan said:

    Has anyone been experiencing huge RAM usage with builds 16226 and 16232?  Today Edge was up to over 2Gig, Maxthon over 1.5Gig and Vivaldi also over 1.5Gig.

    All my processes are now directly in the app menu item, the total may be different but I think it is just how its being reported as it is all being reported directly in the app as opposed to separate items. 

    proc.png

    • Like 1
  6. On 5/12/2017 at 6:15 PM, 7twenty said:

    Build 16199 is up, new features for contacts and notifications(incoming call) and a few fixes. See more here: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/05/17/announcing-windows-10-insider-preview-build-16199-pc-build-15215-mobile/#2xbHhHDT3OXtlcAe.97

    FYI, I had to post in this box as the regular area is unusable(can't focus) because of my previous post???????? Forum issue???? Ctrl+f5 doesn't clear it either, contents of previous post remain.

    Build 16199 is up, new features for contacts and notifications(incoming call) and a few fixes. See more here: https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/05/17/announcing-windows-10-insider-preview-build-16199-pc-build-15215-mobile/#2xbHhHDT3OXtlcAe.97

    FYI, I had to post in this box as the regular area is unusable(can't focus) because of my previous post???????? Forum issue???? Ctrl+f5 doesn't clear it either, contents of previous post remain.

     

    Edit: Regular post was updated by posting anew and combined by IPS.

  7. 8 hours ago, 7twenty said:

    Still makes you wonder why things like this weren't in earlier versions. I'm currently using an app to do that, so it could always be done, but was never added to the to-do list.

    Not sure what to make of the new Fluent design. While Metro had it's haters, and there was a huge number of people asking for Aero glass to return (i used to be one of them), the new look doesn't sit too well with me. I haven't seen it outside of the images shown, maybe in use it will look nicer. The animation that it brings will be nice though. W10 has been a little too static since many of the win8 animations were removed.

    I'm looking forward to using Fluent and can't wait to see what it looks like on a VR/AR headset. But judging by the shadows of the icons, apps will appear to float in your face(at least it looked like that to me). I think I'm actually a little excited about this new design :Smiling_Face_Emoji_with_Blushed_Cheeks_42x42:

  8. On 5/8/2017 at 11:29 AM, No.1MaxthonFan said:

    And here it is 5/8/2017 and they still haven't fixed the Outlook 2016 problem that has been broken since the previous build.  I hate the Windows Mail App.  

    Problem with Outlook Mail hasn't been fixed in the new version either, b16193

    Known Issue:

    • Outlook 2016 may hang on launch due to an issue where the spam filter gets stuck reading the Outlook Data File and the UI waits indefinitely for it to return. We’re investigating.   

    I hadn't been expecting new features with Fall Creators Update, but they keep coming as evidenced by Remix and new volume controls(ala win7). Read more here https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/05/11/announcing-windows-10-insider-preview-build-16193-pc-build-15213-mobile/#V37GjS2ZpKCOTpZI.97

  9. 51 minutes ago, FB Purity said:

    sorry, but nobody should be asking for my password... is there no way to look into this or fix it without that?

    heres a screenshot of my extension page, showing the update link is missing

     

    Amen to that, how the hell did this begin anyway? Who's bright idea was this? Asking passwords??? Really??? Very unprofessional in my opinion.

    Furthermore, and to let it go on...