sercanergin

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by sercanergin

  1. şimdi sorun tam ifade ettiğim gibi. format attığım bir bilgisayara maxthnu kurup skynote da ki tüm bilgilerimi güncelleyip yani sekronize edip daha sonra bilgisayarımı yeniden açıp hesabıma giriş yaptğımda skynota da ki tüm belgelerin yani içeriklerin yok olduğunu ifade etmek istiyorum. başka bir bilgisayara gittiğimde orada da notların gelmediğini farkettim. özetle belli bir zaman sonra skynote da ki bilgilerin kendi kendine kaybolduğunu ifade ediyorum bununla ilgili arıza kaydının oluşturulmasını taleb ediyorum. birde indirme yöneticisinde ki dosyalarımın yönetimini yapabileceğim bir sayfa varmı. oradaki dosyalarıma nereden ulaşabilirim. sadece indirme yöneticisinden mi gözüküyor.? torrent indirme yöneticisi ni kastetmiştim. bununla ilgili ontanımlı eklenti yada aktive edecek bir plugin gelecek mi?

  2. furkanavshar replied at 2015-1-3 11:58 back.gif

    Merhaba sercanergin (:

    Maxthon Bulut Tarayıcınız ile şifreleriniz de eşitleniyor. Sağ üstt ...

    bunu daha önceden de denemiştim ve dün de denemiştim. eşitme yapıyorum tümünü işaretleyip, kendi bilgisayarımda sorun olmuyor çünkü bilgileri sistemde tuttuğu için ama başka yere gittiğimde kulllanıcı adımla giriş yaptıktan sonra eşitleme yapmıyor ne yaptımsa olmadı.. sizde deneyin eminim farkedeceksiniz. hiç giriş yapmadığınız bir bilgisayar gidin ve maxthona hesabınızla girin ve sekronize etme bitsede sihirli doldurmanın eşitlenmediğini faredeceksiniz. sadece ilk defa maxthon açtığınız bilgisayarda deneyin. yaptığımda tam olarak şu. kendi bilgisayarımda tüm stelerin giriş şifrelerini maxthona eşitliyorum daha sonra başka birligsayarda defalarca farklı hesaplar açarak denememe rağmen sıkkullanılanlar harici hiç bir eşitleme yapmadı. notlar bile eşitlenmiyor. sadece kendi bilgisayarından çıkış yapıp giriş yaptığında bilgiler bilgisayarda tutulduğu için eşitleme yapmış gibi gözüküyor. inşallah anlatabilmişimdir. geliştirmeye yardımcı olmak isterim. hata kaydı açabileceğim bir yer varsa tabiki.

  3. furkanavshar replied at 2014-6-27 12:18 back.gif

    Merhaba Ege (:

    Maxthon kendi motoruna, kendi çekirdeğine ve kendi tabanına sahip bir tarayıc ...

    kendi çekirdeğine sahip olması harika.. diğer tarayıcılardan elbette farkı olmalı.lakin biraz daah geliştirilmesini öneriyorum. misal: video indirme özelliği iyi çalışmıyor. videoları mp3 e çevirme özelliği yok. ve torrent indirme yi de arka planda desteklemesini isterdim. son olarak ise satfa çeviri özelliği iyi çalışmıyor. bazı siteleri çevirmiyor. ve sihirli dondurma sekronize edilmiyor. başka bilgisayarlarda şifrelerimi sekronize etmiyor.

  4. maxthon hesabıyla giriş yapıldıktan sonra diğer girdiğimiz tüm sitelerin giriş parolaları tek hesaba sekronize edilebilir mi? . başka yerde gittiğimizde ve maxthonu açtığımız da maxthon kimliğiyle birlikte giriş yaptıktan sonra daha önce kaydettiğimiz hesapların şifreleri güvnli şekilde tutulsun. yeniden şifre girmeyelim . tek hesapla diğer tüm hesap bilgilerine anında ulaşım istiyorum. maxthon a güveniyorum. bu konuda kararlı bir çalışma istiyorum. ayrıca şifreleri de hesabımdan kontrol edebileyim.