DorisButterfield

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

DorisButterfield's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

0

Reputation

About Me

Wat veroorzaakt een lage waterdruk in een keukenkraan?

Als u een lagere waterdruk in uw keukenkraan heeft, kan dit worden veroorzaakt door een aantal verschillende problemen. Het kan zijn omdat de specifieke cartridge verstopt is of misschien is de inflator verstopt. Gelukkig zijn deze problemen heel eenvoudig op te lossen en kunt u weer genieten van een hogere waterdruk.

Reinig de beluchter

De meest waarschijnlijke reden voor een lage normale waterdruk in uw Nivito Belgique keukenkranen en spoelbakken is een verstopte beluchter, die zich aan het uiteinde van de kraanuitloop bevindt. De beluchter is gebouwd om drinkwater te besparen door lucht naar het water te laten bewegen. Na verloop van tijd kan vuil de beluchter verstoppen, wat meestal een van de meest waarschijnlijke boosdoeners is. U kunt de beluchter schoonmaken door hem uit elkaar te halen en te poetsen met een oude tandenborstel of gewoon door hem in azijn te laten weken.

Een veel voorkomend probleem is een lek in de leidingen in huis. Lekkende leidingen zijn een belangrijk veiligheidsprobleem, omdat een lek op de verkeerde plaats verwoestende problemen voor uw huis kan veroorzaken. Lage waterstress in een keukenkraan is een grotere zorg, dus let op wanneer het probleem zich het meest voordoet.

  Vervang de kraan

Als u niet zeker weet hoe u een keukenkraan moet demonteren, raadpleegt u de instructies op internet of vraagt u een loodgieter. Als dit de situatie niet oplost, kunt u de kraan zeker helemaal vervangen. Afhankelijk van het model van het model, kan het wassen van de delen van de kraan het probleem verhelpen. In het ergste geval kan een verstopte beluchter betekenen dat u uw keukenkraan moet vervangen.

Als je hebt ontdekt dat je waterdruk onregelmatig is, probeer dan contact op te nemen met je eigen gemeentelijke waterbron. Af en toe kan de moeilijkheid worden veroorzaakt door het wateraanbod zelf. Zo kan een defecte drinkwaterleiding leiden tot wateroverlast in een wijk. Als je dit specifieke probleem in je huidige buurt hebt opgemerkt, probeer dan contact op te nemen met het waterbedrijf om te zien of er een manier is om het op te lossen.

Reinig de sproeikop

Meestal kan de beluchter op uw kraan verstopt raken of worden aangebracht. Dit is de meest voorkomende oorzaak van lage waterdruk in de keuken. De sproeikop van uw kraan kan verstopt raken met vuil of misschien minerale afzettingen. Het kan ook zijn dat de sproeikop verstopt zit met vitamines uit hard normaal water. Als het deze zijn, kun je de spray geest zuiveren met azijn plus water.

Als u het probleem niet zelf kunt oplossen, kan een nieuwe watermeter u helpen bepalen wat het probleem veroorzaakt. Om dit te doen, zet u de betreffende kraan uit en wacht u minimaal vier uur voordat u opnieuw test. Wanneer u een lek vindt, kan een plaatselijke loodgieter de desbetreffende leidingen vervangen en zelfs de normale waterdruk herstellen.

Een andere veelvoorkomende oorzaak van een lagere waterdruk in de keuken is een lek in de watertoevoer. Lekkages kunnen overal voorkomen en zijn moeilijk te herkennen. Als ze niet worden gecontroleerd, kunnen ze ernstige schade aanrichten aan de leidingen in uw eigen huis, waardoor kostbare renovaties nodig kunnen zijn.