×

Give a tip

No.1MaxthonFan

MX Master
  • Posts

    3,001
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    68

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by No.1MaxthonFan

  1. 2 hours ago, TheWhitestOfFangs said:

    Hello, I couldn't find this issue anywhere else so I'll ask it here:
    MX5 had a simple yet very useful feature of clearing data (history, address bar, cache, etc.) on exit.
    This feature really helps keeping everything clean and tidy - is it available on MX6 and if not, will it be? 

    Image from MX5:

    image.png.3fc0dde19b1017f923de39cbfc742a6a.png

    Similar but not the same. It's located in Settings/Advanced/Privacy and Security.

  2. 3 hours ago, Tony said:

    where they are other than in the mind of the marketing dept and developers is anybodies guess

    They are in Spain, Turkey, Bangladesh, Korea, etc. with multiple applications from the same IP address and eventually will be spammers.  There are about 500 or so in the last couple of months from Spain and a lot have the same avatar and a lot with the same IP address.  Just because I don't do anything about them doesn't mean I'm not watching.

    • Like 1
  3. 2 hours ago, SnowLeopard said:

    Perhaps you missed the update in settings adding font size oreference in MainMenu>settings>Advanced>Fonts.  It is in the Change Log.  I did recall that when I ran into extremely tiny fonts on ABC.com.  Clicking "Reset to Default" clears the problem and it has been permanent since then.

                                        <<SL>>

    Ok, if I have never had a problem with fonts of any kind, why would I go looking for a setting to change something and create a problem?  As the old saying goes, "if it ain't broke, don't fix it"

    • Like 1
  4. 3 hours ago, 7twenty said:

    had the same happen. 

    it's due to the new font sizing feature they added.

    Go to settings > Advanced, Web page display. For page font size, select Medium (even if it is already), and it should fix itself. Reset to default should fix it as well.

    Must be some sites reading the setting differently initially or something.

    Then why aren't more people having a problem with fonts?  I have always used the installed version, could it be the portable that is the problem?

  5. Only thing is, it makes my fans go crazy.  Over 6 Gig of RAM and I thought it was a jet taking off.  :Flushed_Face_Emoji_42x42:

    Edit:  Facebook is the biggest culprit.

  6. Has anyone been experiencing huge RAM usage with builds 16226 and 16232?  Today Edge was up to over 2Gig, Maxthon over 1.5Gig and Vivaldi also over 1.5Gig.

  7. 36 minutes ago, PHYR said:

    Problem with Outlook Mail hasn't been fixed in the new version either, b16193

    Has been working fine on my system since yesterday.

     

  8. And here it is 5/8/2017 and they still haven't fixed the Outlook 2016 problem that has been broken since the previous build.  I hate the Windows Mail App.  

  9. 1 hour ago, PHYR said:

    Looks like they are about to release a new Development Branch of win10, this is where they work on Onecore. Who is planning on continuing with windows insider program?

     I imagine it will be out tomorrow.

    I'll continue for a while and see what happens.  But like Tony said, it's hardly worth the time involved.