No.1MaxthonFan

MX Master
  • Content Count

    2,846
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    38

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Everything posted by No.1MaxthonFan

  1. Delete it and then add it in again. I just did it and it works.
  2. Similar but not the same. It's located in Settings/Advanced/Privacy and Security.
  3. You say you are not able to save "some" images. Can you explain a little please what images or from where are you having the problem saving?
  4. Ok, did a complete clean install removing all user data and it now works properly.
  5. This is an installed, overwrite version. I will uninstall completely and re-install to see if that works and report back.
  6. There are no steps, I just open Maxthon and about:blank always opens along with my customized sites.
  7. Although it is not checked, the About:blank tab still opens every time I start 6.1.0.400
  8. Snap works fine for me with 6.0.0.2700 on Windows 10.
  9. Shift + Middle click opens in new tab.
  10. Cliquez avec le bouton droit sur la barre d’onglets
  11. Why not just right click on the tab bar?
  12. That doesn't tell anyone anything. At least provide some examples of what YOU think needs to be improved.
  13. Agree, no matter how many times I try to import data from Microsoft Edge, it does not do it completely. Only the favorites were imported.
  14. I get the same message with the same build, 900-D
  15. They are in Spain, Turkey, Bangladesh, Korea, etc. with multiple applications from the same IP address and eventually will be spammers. There are about 500 or so in the last couple of months from Spain and a lot have the same avatar and a lot with the same IP address. Just because I don't do anything about them doesn't mean I'm not watching.
  16. Ok, if I have never had a problem with fonts of any kind, why would I go looking for a setting to change something and create a problem? As the old saying goes, "if it ain't broke, don't fix it"
  17. Then why aren't more people having a problem with fonts? I have always used the installed version, could it be the portable that is the problem?
  18. Cannot confirm. Fonts are fine on Gmail for me.
  19. It doesn't work in Cent browser, in Chrome, in Vivaldi or in Edge
  20. 5.2.1.5000 does not have a problem with either of those sites.