27431800

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Everything posted by 27431800

  1. maxthonda bir gmail hesabı açıkken, sağdaki üç çizgi kısmından yeni oturum açıp o oturumda da diğer gmail hesabını açıp aynı anda iki hesaba erişebilirsiniz. Ben bu şekilde kullanıyorum. ikisinde de otomati hesaplar açılıyor oturum kapatıp açmaya gerek kalmıyor.
  2. merhaba, dediklerinizi yaptım ama diğer bilgisayara ait geçmişi göremiyorum sorun nedir acaba
  3. yani history.maxthon.com da tüm bağlı bilgisayarların geçmişini görebiliyor muyum tek bir tanesinde history sync açınca?
  4. Merhaba, maxthonu birkaç bilgisayarda maxthon pasaportumu açarak kullanıyorum. bir bilgisayarda geçmişte girdiğim siteleri online görüntüleyebiliyorum. geçmiş eşitleme ayarı açık durumda. acaba diğer bilgisayarda da bu ayar açık olur mu. yoksa bu ayarı manuel mi ayarlamalıyım her ikisinde de geçmişi online görebilmek için. teşekkürler.
  5. dediklerinizi yaptım, eşitleme öncesi ve sonrası görüntüler de bu şekilde :/
  6. v4.4.3.3000 son sürümü kullanıyorum şu an maxthon dan foruma giriş yapamadım o da ayrı bir sorunum :/ şifremi vs giriyorum giriş yapmışım gibi yönlendiriyor ama sağ üstte yine giriş ve şifre kutuları görünüyor. scribd.com a giriş yapamadım diye hotspot shield i kurdum pişman oldum. ekran görüntüsü de bu şekilde.
  7. Bunları yaptım yine aynı, kurulduğu günden beri var mıydı diye düşünüyorum artık
  8. Merhaba, bilgisayara hotspot shield kurduktan sonra adres çubugunda site adı yazarken altta girmediğim halde bana pornografik siteler öneriliyor. bunu nasıl engelleyebilirim. hotspotu kaldırdığım halde düzelmedi.