BenReiley

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Posts posted by BenReiley

  1. I was hoping to see more options in the settings wherewith you can tweak your browser to how you exactly want?

    I dont mean to be rude cause it might be considered disrespectful a bit that i suggest other browsers their settings but have yall looked at slimbrowser settings?

    But since this is a chrome based browser (you already copied google chrome) so i suggest you copy other browsers their settings also

    Or just add the normal settings of google chrome itself... i would love to see more settings/options in MX6 

    Google chrome settings/options has grown since the beginning of chrome there are more choice and tweaks to be done in options/settings now MX6 should get more things in the settings

  2. Hello... why is there not a "delete" option to click in the right click menu? Can it not be done or something? Is it not possible or something? Cause i see in chrome and edge they also refuse to put it as if it is not needed.. i actually like it.. can you not put it in? Is it hard to put in? I hope you guys at MX6 know that this browser is supposed to be a Maxthon browser... i like the chrome idea but maxthon options would be better... a "scroll bar" so i can scroll through my favourites would also be nice... (Maybe yall should check the beautiful "settings screen" of slim browser.. it was firefox option it is a firefox clone now that option is the best i have ever seen... they have more settings then firefox itself.. truly amazing... is MX7 going to be a firefox clone you think?)

    Screenshot (1324).png

  3. After a lot of tinkering around i found out why my google search was freezing for the few first seconds ... yall changed this in the default search engine "manage engine" if you change it to "www.google.com.hk" i get chinese if you make it longer then it is needed for me to run smooth it will make my MX6 freeze every time i use google search "open drag text in new tab" when i use this with your default configuration then my MX6 freezes for a while.. maybe 5-6 seconds which is a life time in the internet world

    So i changed that back to the one i had before which is "https://www.google.com//search?q=%s" if i put this then my browser will not freeze when i drag a word/text to open a new tab... and also the home button yall changed that in the new versions... i use version 2300 cause yall changed the home button.. it now replaces the same page i am on and does not open a new tab...

    I was looking for the option to put it back to how i like it but i could not find it so i think ill stay with version 2300 for now and also i hope that yall do the "search bar" in the favorite like MX4, MX5 cause i want to navigate through my favorites with a search bar and not a new window opened.. that is not fast i gotta search then but scrolling through my favorites just like on MX5 is much faster and better and stronger..

    So now i fixed the freezing on "open drag text in new tab" and i also fixed the AVAST VIRUS pop up thanks to you at MX6... i personally thought yall spying on me or something hahaha.. sending scriptserv.de file or something.. to do whatever virus people do hahaha.. but that was my OWN extension but you know what is funny? I have been using this extension for a LONG time and it never got seen as a virus in AVAST only when i updated to the one version after 2300 and THEN it started to trigger my AVAST VIRUS THREAT... so yeah... well.. and also can yall fix that when i want to downgrade my MX6 it doesnt allow me.. i need to uninstall the MX6 and do a CLEAN install..

    Good day...

     

    (My MX6 browser is now working again like it did before.. the new changes with the HOME button and the hk chinese google searches that pop up randomly in chinese and the freezing and the avast virus detection is now stopped... i think i will have to stay with version 2300 for now for a while.. i hope it will be improved from this version on up...)

  4. Hello i have a question.. when i want to downgrade my browser from "Version6.1.1.500(64-bit" it doesnt start up the entire MX6 will stop working and is in the background apps on but i cant get it to work... i want to go back to 2200 to test something to see if it is the browser or something else...

  5. 23 hours ago, BugSir006 said:

    Hi there, which components did you install?

    Dingtalk_20210111205539.jpg

     

    It was an extension i will now turn if off and see for a day if i do not get that virus detect anymore.. the other person gave me a hint and when i turned of that google extension the virus detect was gone.. now i will see for a whole day.. and i installed of AVAST... file shield, web shield, mail shield, ransomware shield, browser cleanup, do not disturb mode...

    • Thanks 1
  6. On 1/11/2021 at 12:12 PM, BugSir006 said:

    Hi there, did you install any extensions? Try to disable the extensions then try this issue in the latest version 6.1.1.600, please. 😊

    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHH AAAAHAHAHAHHAHAHAHHA, SNAAAAAP.... HAHAHAHHAA. YES it WAAAAS an extension hahahaha.. aaaaaw man.. i can STAAAAAAAAAAAAY on MX6 HAHAHAHA.. i was already looking for a new browser cause it was driving me craaazy.. every google search i did i get that DING DING DING DING.. very loud and it was sooooo irritating ooooh man.... am I LUCKY i asked here about it... thank you for clearing that up.. haha... well? im back to using MX6 with a breeze and ease.. .hahaha.. thank you... good day...

    1 minute ago, BenReiley said:

    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHH AAAAHAHAHAHHAHAHAHHA, SNAAAAAP.... HAHAHAHHAA. YES it WAAAAS an extension hahahaha.. aaaaaw man.. i can STAAAAAAAAAAAAY on MX6 HAHAHAHA.. i was already looking for a new browser cause it was driving me craaazy.. every google search i did i get that DING DING DING DING.. very loud and it was sooooo irritating ooooh man.... am I LUCKY i asked here about it... thank you for clearing that up.. haha... well? im back to using MX6 with a breeze and ease.. .hahaha.. thank you... good day...

    It fixed the google search virus detect and the media market infinite loading screen... thank you..

  7. (i am not screaming when i put an individual word in all caps, i am merely putting focus on that particular word, nor am i angry)

    Hello can some one help me with this VIRUS in MX6 when i use google with MX6 i get a VIRUS THREATH BLOCK but when i use another browser in this case "comodo dragon browser" and also chrome but i didnt use that in this video cause it is the same result.. and also opera and slimjet and edge and firefox and even IE.. i can just use google without some weird virus popping up.. this makes MX6 useless for me and it is messed up cause i have been faithfully using Maxthon since MX3.. and now in MX6 i am having all these problems.. i think this is the final problem if this doesnt get fixed i cant use it anymore and it is not that i do not want to but i simply can not listen to that irritating DING DING DING every second i use a google search and i use google search "A LOT" i have to...

    (I really hate to say it but daaaaammit.. i think i will have to go and find another browser cause there is something wrong with MX6 and none other browser ..it is not my computer that is infected with some virus it is MAXTHON6 100%.. i have tested all my other browsers and i can not find anything.. so yeah.. for my own sake and my computer safety? ill put MX6 on hold) which is really MESSED UP but better then getting infected cause if i turn the virus off ONE SECOND i will be infected)

    Since 2010 i have been using MAXTHON so to me a 10 year dating (going steady has to come to an end cause MY GIRLFRIEND MAXTHON is trying HER BEST to give me an STD (sexual transmitted disease) i need a condom for MX6.. i dont need a condom for chrome, comodo dragon, opera, firefox, slimjet, edge

    But then again when MX3 was around i didnt want all those browsers cause they were no good but now they have been updating them and i recently went back to them and guess what? They are kinda good and better now.. waaaaay better then in 2010... sooo.... yeah.. but i am attached to MAXTHON cause we been through sooooooo many things...

    I was hoping you people at MX6 can fix this problem and get my girl back up and running CLEAN with NO STD'S.. i dont like filthy whores i want a clean relationship with no condom and no vaseline...

    Can you fix my baby for me.. i dont wanna dumb the whore after 10 years... waaaaaaaaaaaaait.. its 2021... 11 years ooooooh man... 11 years.. i didnt even count correctly.. i was still thinking we are in 2020... ooooooh shiiiiiiit... an 11 year old relationship is going to fall apart cause of some STD's sickness

    HELP ME FIX MY SICK vagina baby... HEEEEEEEEEEELP!!!!! 01:13 min video attached to show my problem with MX6 compared to "comodo dragon browser"

  8. On 1/6/2021 at 11:54 AM, No.1MaxthonFan said:

    Don't have that problem at all. Can go to pages 2,3,4 etc. without a problem in version 6.1.1.500 on Windows 10 Insider version 21277.rs-prelease.

    Hello can i ask something? I keep getting a virus pop up when i use google with MX6 but with other browsers i do not get this.. this is going on for i think 2 weeks now.. i thought i had a bad URL somewhere in my favorites in my browser... so i didnt say anything but then i found out that when i use the other browsers to do google searches i do not get a virus pop up from my AVAST and this never happened before

    Can you maybe help me why i am getting a virus detect every time i use MX6?

    It says "servscript.de" threat blocked and it only happens when i use google in MX6 cause if i go to other websites it does not pop up.. i have scanned for malware and viruses and everything but it says i have no malware of virus... can you help me with this?

    It says it is coming from "maxthon.exe" but why and what is it and how can i stop it my AVAST is ringing like crazy and it is annoying... what do i need to do? Is this a new MX6 bug? Or did i do something wrong by saving a website URL that is infected?

    Screenshot (927).png

    Screenshot (949).png

  9. Hello.. i have another error i found.. when i go to this site i can not go to page 2 .... if you try and go to page number 2 to see more items to buy then it will keep on loading for ever https://www.mediamarkt.nl/nl/category/_computer-onderdelen-482711.html this glitch is in all MX6 versions i didnt say anything cause i just use another browser to browser stores cause sometimes MX6 glitches in online stores and i dont want anything to mess up...

  10. Hello.. can i ask something? Can you put this feature in MX6... it was already in MX4 and MX5 so can you now put it in MX6? It is called a "search box" I want to help make MX6 better cause now? slimjet and opera are running smooth on a 100% and with 0% issues... MX6 has issues cause it is a beta and a self made browser not backed up by millionaires (or at least a company that has millions or billions of dollars) but rather a few people that just want to make a browser or so i think.. im not sure who or what is behind Maxthon but i dont think billionaires are behind the scenes... or are there? Cause i cant just get in touch with the creators of slimjet in a forum or with people that work at opera but with maxthon? I am able to get in contact with their producers, makers, creators or whatever you are MX6 is at about 70% i want it at 100%

    Screenshot (665).png

    Screenshot (667).png

  11. 4 hours ago, BugSir006 said:

    Could you send the specific URL of this issue to me?

    It happened again .. it just switched and flipped into this https://www.google.com.hk/search?channel=t24&source=univ&tbm=isch&q=MF+DOOM&client=aff-maxthon-maxthon4&sa=X&ved=2ahUKEwix06fcxYTuAhWO26QKHXFPAzgQiR56BAg6EAI&biw=1536&bih=722&dpr=1.25

     

    All of a sudden... i do not know why and how...

    I actually found out what it was.. it was in the settings under "default engine" it said google.com.hk... that was making it go to china.. which was just irritating cause i can not read chinese.. this world is actually foolish.. instead of teaching us these languages in school so that it will make it easier to communicate if you choose too and also understand another culture they could just simply teach a MILD form of japanese and chinese in schools so that i can understand my anime's better.. Jujutsu Kaisen for example... or Doragon Buro Zetto or something else... it would be fun to understand them but yeah i fixed the problem already.. thanks for your quick response by the way...

     

     

  12. 23 hours ago, BugSir006 said:

    Hi there, you can try setting the browser language, system language and the system region to the English-speaking country.

    It already is... so that is why i am asking myself why does it change to chinese when i do an image search ...

  13. 23 hours ago, BugSir006 said:

    Hi there, because of the copyright protection, some videos cannot be downloaded.

    Ooooooooh.. oke... the old MX4 could still do it though.. so in MX5 and MX6 you have decided to obey the law huh? Ok... i understand now.. well i will have to use other stuff then... thanks for letting me know so i dont have to scratch my head why i cant get MX5-6 to download youtube videos anymore like i used to on MX4...

    ---------------------------------------------------

    by the way... this version of MX6 "MX6 PC Beta Release 6.1.1.400"

    This version froze up my browser and didnt wanna restart it again so i had to uninstall the entire MX6... and then reinstall version "2300"...

  14. Hello... can i ask a question.. how come resource sniffer can not find youtube files/videos to download? Even in maxthon 5 it cant.. didnt yall unlock the new code of youtube in order to be able to see the file itself so i can grab it? They really made it hard to download (resource sniff) didnt they?

  15. Hello.. can i ask something? My google is changing search sometimes into chinese.. how can i stop this? I begin english but then as i continue to use it the google language changes into chinese.. how can i stop this?

    On 12/19/2020 at 10:12 AM, 9353309 said:

    Thanks for Resource Sniffer! And btw if I'm good with MX5 is it worth to go to MX6 or better wait for final (not beta) version?

    Test MX6 and then you will see.. it is not without errors but if you use it just for small things then it would be alright... MX5

  16. On 11/30/2020 at 2:43 PM, TarMaster said:

    Hello! This one better version, but some issues exist in the latest Maxthon 6:
    1. Positioning still doesn't work.
    2. There is no scroll bar at the bottom of the folder with many bookmarks. Just the "MORE" button, which navigates to the bookmark manager. Therefore, I can't use the other bookmarks directly.

    image.thumb.png.9aaf6f379194e70437775f632fbec30e.png


    Maxthon 5 has a scroll bar and I can use the bookmarks in the other columns directly.

    image.thumb.png.acf7f0ef10fe6e425ceb90647c4612fa.png

    I WANT THE SCROLL BAR ALSO!!!!!!!!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES I love the scroll bar.. the more is really not good.. i dislike it ...

  17. Hello.. can someone help me please.. when i full screen on youtube with maxthon6 i get error readings and also sometimes the resolution changes but when i do a full screen on the same video but then on another browser (Edge and Opera and Slimjet and Comodo and Chrome) i do not get this.. can someone tell me what i need to do within maxthon6 itself in order to fix this? The browser in this video is Edge... vs MX6.. in MX6 i get a green screen and also a resolution malfunction when i do full screen on a video on youtube.... and i have noticed it also on other video playing sites like daily motion and any other video playing site ...

    Just now, BenReiley said:

    Hello.. can someone help me please.. when i full screen on youtube with maxthon6 i get error readings and also sometimes the resolution changes but when i do a full screen on the same video but then on another browser (Edge and Opera and Slimjet and Comodo and Chrome) i do not get this.. can someone tell me what i need to do within maxthon6 itself in order to fix this? The browser in this video is Edge... vs MX6.. in MX6 i get a green screen and also a resolution malfunction when i do full screen on a video on youtube.... and i have noticed it also on other video playing sites like daily motion and any other video playing site ...

    malfunction.avi

    I put a 24 seconds video to show what happens...

  18. 20 hours ago, BugSir006 said:

    This known issue is still being analyzed.

    It will be added to the future version. 😊

    Could you describe this issue in detail? 

    Suggestion reported. 😊

    Future version? Resource sniffer? I hope they work cause with them new lockdown rules of youtube it was already getting irritating to download them on MX5...

  19. On 11/30/2020 at 2:43 PM, TarMaster said:

    Hello! This one better version, but some issues exist in the latest Maxthon 6:
    1. Positioning still doesn't work.
    2. There is no scroll bar at the bottom of the folder with many bookmarks. Just the "MORE" button, which navigates to the bookmark manager. Therefore, I can't use the other bookmarks directly.

    image.thumb.png.9aaf6f379194e70437775f632fbec30e.png


    Maxthon 5 has a scroll bar and I can use the bookmarks in the other columns directly.

    image.thumb.png.acf7f0ef10fe6e425ceb90647c4612fa.png

    I LOVE THIS.. i want this back the "more" button that directs me to the slow bookmarks page is not what i want i dont even feel like using my bookmarks then.. but with the mx5 bookmark scroll bar? I had fun looking up my bookmarks it was not a burden like mx6

  20. On 11/26/2020 at 10:29 AM, BugSir006 said:

    Hi there, thank you for your reply. I tried to test this issue again, and I recommend you to try this issue in the latest version 6.1.0.1803.

    Attached a vide for your reference.

    THANK YOU VEEEERY MUCH it works now.. i am really thankful.. really i am... thank you very much.. and again .. i apologize for responding so late but i just am beyond busy these last days.. this whole corona thing is making it so that now i have backed up work (i am like 4 days behind on almost everything) i have not got time to even play my playstation.. horrible.. 

    • Thanks 1
  21. On 11/23/2020 at 9:15 AM, BugSir006 said:

    Hi there, I tried to test this issue, and found the Chrome browser and the Opera browser have the same issue. It seems that this website doesn't allow to fill the password automatically.

    Ooooh wow.. i just used opera and it works perfectly.. i can log in normally and so does google chrome.. so yeah.. no worries.. ill just use those then for browsing it and maxthon for other things... but yeah thanks for checking... good day...

  22. On 11/18/2020 at 8:35 AM, BugSir006 said:

    Thank you for your reply. According to the video, the account or the password data is incorrect. Try to open Passkeeper then check the account data, please.

    Dingtalk_20201118152442.jpgDingtalk_20201118152923.jpg

     

     

    I did that.. but when i go in retro mode the password works.. but when i am in the normal mode it doesnt work... my password is not incorrect ..the passkeeper has the password ..it is working only in retro mode