×

Give a tip

BugMiss006

Vice Admin
  • Posts

    1,267
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    62

 Content Type 

Profiles

Forums

Release Notes

Bug Tracker

Help page

Help page-CN

Release Note5

Rules and recruitment

Release Note6

Bug Comments posted by BugMiss006

  1. Hi Chim,

    Sorry for bringing you inconvenience. Could you double check whether ADP problem exists for all websites, or for only certain urls?

    It will be better if you could give some example url, and a screenshot or video when this problem happens. It will help us test and identify the cause more effectively.

    Jelly.

    • Like 1
  2. On 11/5/2016 at 10:13 AM, ALeXkRU said:

    Interestingly, and where the official reaction? What are they have done with QA, what broke Maxton's work? And that is in officially not supported version already. Time are spending on a deadlock version 4.9, no use to anyone. 
    And in this case -  that?

    Sorry for late reply.

    It's really strange, but I think the reason why your previous action(deleting tamplete.dat file) couldn't work is that everything was synced to local again when you start your browser next time.

    Could you please PM me the QaConfig.dat file so that we can check on server?

    Mine is under following path:

    C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Maxthon3\Users\#my user account email#\QuickAccess

  3. 11 hours ago, frankmorris said:

    Installed, but this the same issue.

    I can only see this... :mad::tap:

     

    Senza nome20161107190445.png

    Hi frankmorris,

    Do you mean MagicFill works well and all your saved passwords could be filled automatically, but you just couldn't see those passwords and manage them in settings? (while only could see for which sites you have saved passwords)

    Am I right?

  4. Hi Chantao,

    Thank you for your feedback after the first day of v4.9.4.2000 launched. It is really the FIRST error:wink:

    But could you please give more explanation about these two dysfunction? I couldn't understand the first problem about rename because of language, and for the second zoom problem, is it for certain site or for all? Zoom button functions well from my side.

    Awaiting your reply.

    Jelly

  5. 14 hours ago, Shlomo Blumberg said:

    Dear  BugMiss006 - sorry for not knowing your name...:)

    I wish to thank you for your patience and long support.

    The last action taken, solved the problem of crashing while printing a page/picture as a picture.:top:
     
    With our mutual effort, the importance of the  flash.ocx is revealed. This file name is changed when updating and hold the version date, therefor the link you sent to solved this problem, is very easy to implement.

    I will watch to Maxthon behavior in the next days and let you know if the other problems which I reported, are also solved

    All the best, and again thank you for your kindness
    Shlomo

    Really happy to hear about that.

    I'm so lucky because I actually didn't understand much by myself...Thanks to google:titter:

    You can open new thread at any time when you have new problems. 

    Cheers!

    Jelly

  6. On 10/31/2016 at 2:34 PM, Shlomo Blumberg said:

    Hello,

    Do you have any support info regarding my question dated -  Posted Wednesday at 2:45 PM ?

    Thanks

    Hi Shlomo,

    Of course I have noticed your helpful information that day and had transferred that screenshot to our product team, but unfortunately we couldn't figure out why your saving-as-image problems have relationship with missing of flash.ocx:(

    Anyway, there are two solutions which I think you can try:

    1. Sync all your favourites, passwords or other content in Maxthon browser to cloud, and then uninstall your Maxthon browser totally, checking "deleting all related files" in uninstall procedure; A clean uninstall.

    2. I also google on Internet about flash.ocx and found there were many results about that.

    https://lasthussar.wordpress.com/2011/07/11/how-to-solve-missing-flash-ocx-the-simple-way/

    Try as this guidance to fix it for your computer, and then try your "totally new" Maxthon browser.

     

    I noticed that you had so many browsers in your computer, so I think you may be more professional and knowledgeable than me. Then feel free to let me know if I'm wrong. :D

  7. 11 hours ago, ALeXkRU said:

    и тишинааа... 

    /  and no reaction ...

     

    add: 
    как удалось выяснить, исправляется (по крайней мере пока) после удаления файла: ..\UserData\Public\QuickAccess\Template\template.dat

    / As has been discovered, correcting (at least for now) after deleting a file: ..\UserData\Public\QuickAccess\Template\template.dat

    Do you mean your QA went back to normal after you deleted this template.dat file?

  8. 14 hours ago, Xahi4475 said:

    BugMiss006, can you guess what menus are these? :D

    They are myMX5 menus. I deleted shortkeys for Save As..., Print, Back, Forward, Refresh, Add to Maxnote etc. Only I miss F5 for Refresh but I'm fine, I use mouse guesture. :D 

    Now I'm almost ready to make maxthon 5 my default browser. :D 

    MX2.png

    MX3.png

    MX5 menu.png

    We can say, a better menu design may save one more user for Maxthon :titter:

    • Like 1
  9. 16 hours ago, Bulaj said:

    No i didn't.. But as I remember when i had reinstalled (clean) mx previously i hadn't this problem 
    If it true you made me sad..

    I'm sorry for that but it is the fact unfortunately.:(

    See my attached two snapshots: click your avatar, and click "Settings", you will see the detailed sync situation. By default, Magic Fill is disabled and you need to enable by yourself.

    This default is required because some users think the passwords are their privacy and don't want to be synced to cloud without their awareness.

    1.png

    2.png

  10. 20 hours ago, Shlomo Blumberg said:

    Hello,

    My Maxthon encountered fatal error and closed

    Sending crash folder zipped

    MaxthonCrashData.7z

    Sorry for so many inconvenience to you...It's really bad experience.

    The new crash report has been transferred again to the devs, and will wait for their further reply.

    Besides, we think these problems have some relationship with your user environment. Could you tell more about your device information? win7? 64bit? whether the discs are full? Besides, have you try clearing the cache after you exit the browser? I remember I may reminded you about that. have you tried? not work?

    Besides, have you ever considering upgrade to MX5 version? though I know the best result is everything going back to normal even if you use the current version. Only a suggestion, anyway.

    Here's the download link for V5.0.1.1900

    V5.0.1.1900
    Install Version
    Download link: 
    http://dl.maxthon.com/mx5/mx5.0.1.1900-beta.exe  
    MD5:51ed30cbec3c202da2bb4bf5ee45b177

    Portable Version
    Download link: 
    http://dl.maxthon.com/mx5/maxthon_portable_5.0.1.1900-beta.7z
    MD5:8af519364ec4017d9783555708014856

  11. Hi there,

    Sorry for inconvenience caused. I guess you may be using installation version for your Maxthon browser.

    Please note that in MX4 version, magic fill passwords sync was disabled by default. You need to enable it by yourself if you want these information be sync automatically. Have you done that before you reinstalled your OS?

  12. Hi there, let me confirm one thing first. Since the snapshot you attached in this thread showed "Auto-login" is unchecked, could you make sure you have checked both "Remember your passport" and "Auto-login" options every time?

    Second, after you login your account and customized skin manually, how do you exit the browser? By only clicking the cross on top right corner? Or right click your avatar and then logout(as attached picture show)?

    logout.png

  13. 2 hours ago, ioosis said:

    i keep it local

    i do not sync

    You never sync it to the cloud?...

    ok, I misunderstood you. 

    If they are only in local, have you try clearing the cache?

    2 hours ago, ioosis said:

    note that this z backup     favourite folder inside z main fav folder

    what do you mean by "z" backup?:( sorry sometimes some abbr. are a little bit confusing for me.

    • Like 1
  14. Hi there,

    Sorry for bringing you inconvenience. Could you confirm whether this problem happens only for Youtube videos?Could you give the url for this video? 

    Since Youtube is supported by html5 now, some resources failed to be sniffed, thus causing this kind of problems. It has been confirmed as a bug and our devs are busy fixing it.

    If you have similar problems in other pages, please feel free to contact us, too.