musk

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

musk's Achievements

Freshman

Freshman (1/10)

0

Reputation

  1. furkanavshar replied at 2014-12-9 15:32 Çözdüğünüze sevindim. Nasıl çözüldüğünü sorabilir miyim, daha sonraki kullanıcılar ... O satırı eklemekle olmuyor. Ancak sizin söylediğiniz yerde seçenekler+dosya türleri+listeyi düzenle kısmını açtıktan sonra açılan pencere üzerinde "indirme iki defa iptal edildiğinde istisna edresler listesine bir adres eklemek için uyarı göster" diye bir kutucuk var. O kutucuğu aktive edersek download penceresi karşımıza çıktığında iptal dediğimizde bir pencere daha açılıyor ve ordaki iki kutucuğu doldurduğumuzda bir daha sormuyor.
  2. tamam halledildi. Teşekkürler
  3. furkanavshar replied at 2014-12-9 04:55 Merhaba musk (: Hızlı Erişim ekranındaki veri bağlantısını IDM programı yanlış algılıy ... Merhaba Furkanavshar, cevabınız için çok teşekkür ederim. İdm de ki 2. tavsiye işimi görecekti ancak olmuyor. o satırı çeşitli kombinasyonları hem sekmeye hem bir üstteki açık pencerede denememe rağmen maxthonu açar açmaz devreye sokuyor mallesef yine.
  4. i. Download manager kullandığımdan maxton her açılışta ve kullanım süresince çeşitli zamanlarda http://quickaccess-dl.maxthon.com/quickaccess_upload/template_data/109/FEA5110B-C37A-4008-861D-44C2C862EB79.data.zip gibi bir dosyayı indirmek istiyor ve idm devreye giriyor. Önceki sürümlerde bunu bir şekilde halletmiştim. Ancak son sürümde ne yaptımsa halledemedim. Açılışta uzun süre idm yi devre dışı tutarak maxtoun kendi indirip gerekli düzeltmeyi yapması için beklediğim halde bundan kurutulamadım. Tam olarak yolu nedir açıklarsanz çok makbule geçecek. Teşekkürler
  5. furkanavshar replied at 2014-12-1 12:59 Merhaba musk, foruma hoş geldiniz (: Bilgilendirme için teşekkürler. http://dl.maxthon.com/mx4/ ... Sayın Furkanavshar, Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Dediğinizi denedim, doğrudur, bilinmeyenler çalışıyor. Yıllardır maxthon kullanırım. Alıştık bi kere. İyi çalışmalar dilerim.
  6. 4.4.3.2000 beta versiyonunu kullanıyorum. Youtube dan izlediğimiz bir videoyu maxthon downloader kanalıyla indirdiğimizde bs player veya media player da veya baska bir playerda video izlenemiyor. Aynı link bs playerdan direct indirildiğinde sorunsuz izleniyor. Daha önce farkedilmemiş olabilir. Bilgilerinize.