×

Give a tip

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/18/2022 in Posts

  1. Hey Maxers, Welcome to having a try of the brand new release! Version 6.1.3.1300 For the full release note and changelog: click here Happy browser and leave your comment!
    4 points
  2. Hello! You're behind again on Chromium (96.0.4664.45 / 97.0.4692.99)... since the updates are almost always entirely security & bug fixes, you really need to keep this up-to-date. Are you planning on adding back in a selectable & editable user agent, like Mx5 had? I often found this useful for older websites that otherwise wouldn't work.
    2 points
  3. Ηι, you have right I did not notice, exactly what I needed! Thanks!
    1 point
  4. @scottchu.tw I used to update my portable version the same as you. Now I unzip the new version into a new folder and copy and paste the User Data folder from the old version into the new version.
    1 point
  5. A video of the problem or some pictures would surely help better understand
    1 point
  6. @ Kachmar Can you give a link(s) to try out. Then we might be able to help.
    1 point
  7. I have a new suggestion: when pressing Crtl+F, if a search windows is already present but not in focus, to focus on it and select the contents, as in old MX versions and Chrome (instead of closing it, as it happens now in MX6).
    1 point
  8. 1 point
  9. Hi TheWhitestOfFangs, we managed to reproduce this issue on our end and has reported this bug to the development team
    1 point
  10. Hi migel, could you please try to disable the extensions then try this issue again? Could you try to create a dump file in task manager when experiencing this issue? You could right-click on the main process then create the dump file. Open the task manager, enable the Command line then find the process which does not have the long command line information, right-click on it, create the dump and send the dump file to me. Would you like to try this issue in our internal test version?
    1 point
  11. Hi migel, I tried to test this issue many times but haven't reproduced it. Could you send the crash report of this issue to me?
    1 point
  12. So it's ok for users to manually download a new version with "terrific problems", but not for Maxthon to do it for us!? Since we're all waiting on a version of Mx6 to finally be as reliable as Mx5, obviously we're all downloading EVERY release that comes out (only to be disappointed that it's still not good enough!)... If you have a setting that says "auto update" then it MUST update for EVERY version released (including beta, if option ticked) else that IS a bug. The dev team are doing internal alpha testing (& missing a LOT of bugs!) & the users, if beta updates selected (or if they manually download), would be doing beta testing, but you can't have a setting where the dev team arbitrarily decides when to allow updates to proceed. After beta testing, once in a rare while, you release a "stable" version, but even that doesn't get auto-updated, leaving the current stable or beta!! If it's classed as "stable" that means the dev team think it's good enough, so why would they not 'push' that update either!? As you have a setting to include beta updates, which is off by default, if a user selects that, then they have consciously decided to participate in the beta program, to evaluate & assist in bug squashing, therefore when new versions, even beta versions, are released, they should ALL be auto-updated. You could simply add a prompt to show when an update is available (perhaps with a link to the change log) & allow the user to decide if they want to do the update then or not, but if the option exists & it's not working, then that is a bug! No, I always have it set to "new tab", but if open tabs are present this could be warned/prompted before restarting to reopen after
    1 point
  13. Hi migel, I tried to test this issue many times but haven't reproduced it, could you provide a video of it? 535603083_bandicam2022-01-1719-03-26-253.mp4
    1 point
  14. Hi suphamster, please try to uncheck "Disable auto-play."
    1 point
  15. The latest version and disable all extensions still experience the same issue. Sure, PM me and let me know how and when the remote thing should work, happy to help to identify the issue.
    1 point
  16. I made this post at other topic, just make it an independent topic to share the experience and see any other have the same issue or just me. I have experiencing an issue with MX6 since its release and for all the versions. Almost give MX6 up because it is so annoying and don't see it got fix for any new version, and I don't find same issue on other programs or browsers. Just recently I may found the possible related cause and capture the video. The issue I am experiencing is that MX6 always switch out from top-level window after a period of time. For example, when typing words in MX6, typing will get cut out because MX6 window is not top-level window anymore (captured in video). Another example, when watching videos, using arrow in keyboard to forward or backward the video will not work because MX6 window is not top-level window. Now I found the cause may because I am using Background slideshow, and MX6 switch out from top-level window when Background slideshow picture change. screen.mp4 (Same video link from YouTube if it doesn't work https://www.youtube.com/watch?v=y6vzkgPjXQk&ab_channel=rikyxie) As the video show, I keep pressing "a" key and keep adding "a" in google translation website. At 0:10 of video, you can see the background picture changed; Plugin section of MX6 on the top-right corner seems refreshed at the same time, disappear and come back again; Even I still keep pressing "a" key, website stopped adding "a" and typing symbol in typing area disappear at the same time, because MX6 window is not top-level window anymore. At 0:18 of video, I need to use tab + alt to make MX6 back to top even though Windows still showing it on top (or left click on any part of MX6), typing symbol in typing area will show up again and I can press "a" key to add text again. The issue is neither related to plugins of MX6 nor anti-virus software as I already tried to disable or uninstall them all. Here is my background setting: Background: Slideshow Choose albums for your slideshow: (a folder of pictures) Change picture every: 1 minute Shuffle: On Choose a fit: Fit Please use my evidence to identify this issue, since it have been annoying me for so long. Let me know if your need any other info.
    1 point
  17. Hi riky, could you install the latest version V6.1.3.1100, disable all extensions and try again if you experience the same issue? If issue persist, is it possible for our team to debug this issue with you remotely via Anydesk? AnyDesk.exe
    1 point
  18. All websites as long as using MX6 with Background slideshow. I was just using google translate to show case what would happen when typing.
    1 point