Posted 16 Apr 2014 http://www.maxthon.com/ mam taki problem wchodzę na tę stronę wybieram z listy język polski i nic dalej wszystko wyświetla się po angielsku Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2014 u mnie jest tak samo usuń cookies albo użyj translatora Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Apr 2014 Widocznie strona nie obsługuje jeszcze polskiego języka i nie wiadomo, czy kiedykolwiek będzie. Został tylko "przełącznik". ;) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2014 Spolszczenie strony www.maxthon.com zostało wysłane na początku listopada 2013. Co się dalej z nim stało i dlaczego nadal nie jest dostępne - nie mam pojęcia.. popytam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jun 2014 Z tego co widzę już całkowicie usunęli wybór polskiej wersji :@ Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jun 2014 Chyba nas przestali lubić :curse: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Jun 2014 Wręcz przeciwnie, jest postęp w tej sprawie. Maxthon sie w koncu ogarnal (po moim kilkukrotnym niestety zwroceniu uwagi) i sprawa ruszyla. Mysle, ze do konca tego miesiaca polska wersja powinna sie pojawic na stronie Maxthon.com ;) Share this post Link to post Share on other sites