ankara nakliyat


Recommended Posts

Firma İsmi: Ankara Özata Nakliyat Ambarı

Firma Kuruluş tarihi: 1998

Verdiği Hizmet: Lojistik

Site Adresi:www.ankaranakliyatambari.net

Yetkili:Selim AYTAÇ,

Ankara nakliyat ambarı firması olarak müşterilerimize en hesaplı fiyatlar ile kaliteli taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Deneyimli elemanlarımız ve geniş araç filomuz ile parça eşyalarınız tam zamanında istediğiniz yere teslimatını yapmaktayız. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmet alanları arasında; evden eve nakliyat,nakliye ambarı, ağır yük eşya taşımacılığı, komple eşya taşımacılık, malzeme taşımacılığı alanlarında müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Ambar firmaları arasında geniş araç filomuz ile ankara merkezden Türkiye’nin (81) iline Ankara merkezden günlük ambar nakli yapan tek firmayız ankara ve diğer illerde şube ve temsilciliklerimiz ile Türkiye il sınırları içerisinde bulunan illerimizden karşılıklı olarak eşya,yük,malzeme nakli yapmaktayız.Ankara nakliyat ambari olarak siz değerli müşterimize kaliteyi ve ucuz taşımacılığın adresini veriyoruz. size bi telefon kadar yakınız.

Ankara nakliyat ambarı firmamızın amacı eşya,yük ve malzeme’lerinizi sigortalayıp axsa oyak sigorta güvencesi ile şehirden şehire yani şehirlerarası aktarma hizmetini gerçekleştirmektedir.Biz nakliyat ambarı şirketi olarak siz müşterilerimiz için sorun olan parça ve parsiyel ev eşyaları,ev eşya ,eşya,yük ve malzeme hizmetlerinizi taşıma hizmetini günü birlik şehirlere aktarmaktayız.Ankara Nakliyat sektörleri arasında kople yükten ağır yüke kadar ve parça yükten parsiyel yüke kadar hizmet veren tek kuruluşlu firmayız.

Vermiş olduğumuz hizmetler

Evden Eve Eşya Nakliyat,Büro Ve Ofis Nakliyesi,Şehirler Arası Nakliyat,Fuar Nakliye,Stand Taşımacılığı,Ağır taşımacılık gibi taşıma hizmetlerimizden yararlana bilirsiniz. Biz nakliyat ambarı ankara firması olarak birden fazla taşımacılık ve nakliye hizmeti vermekteyiz.Ankara ambar nakliyat olarak siz değerli müşterilerimiz yerinizden kalkmadan telefon aramasıyla oturduğunuz yerden hizmetinizi alabilirsiniz

SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ…

WEB SİTEMİZ.

0536 471 77 28 -0312 276 83 10- 0312 276 83 41

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.