IceHouse

I can't acces on this page !

8 posts in this topic

On 11/30/2019 at 5:43 PM, Magdalene said:

Works fine here. Try changing your User Agent. http://forum.maxthon.com/index.php?/topic/21587-updated-user-agent/

I just put the user strings and it doenst work  ( I got the lastest version of maxthon)

Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 10.0; WOW64; IA64; en) AppleWebKit/599.0+ Maxthon/5.3 Chrome/78.0.3904108 QupZilla/2.2.6

 

snap_screen_20191201195212.png

Even when I using the lastest user strings do not open Maxthon Community 

 

snap_screen_20191201195728.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, IceHouse said:

I just put the user strings and it doenst work  ( I got the lastest version of maxthon)

Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 10.0; WOW64; IA64; en) AppleWebKit/599.0+ Maxthon/5.3 Chrome/78.0.3904108 QupZilla/2.2.6

Please try to restore the browser settings to defaults then restart the browser.

restore defaults.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, BugSir006 said:

Please try to restore the browser settings to defaults then restart the browser.

restore defaults.png

Hello, Which is your user string ? I dont have good result !  I did it "restore defaults" 
Still persist

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, IceHouse said:

Hello, Which is your user string ? I dont have good result !  I did it "restore defaults" 
Still persist

Can we have a remote via UltraViewer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Icehouse. You are missing some full stops in your UA it should be this 

Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 10.0; WOW64; IA64; en) AppleWebKit/599.0+ Maxthon/5.3 Chrome/78.0.3904.108 QupZilla/2.2.6

 

MaxthonSnap20191202171747.png

Edited by Magdalene

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Magdalene said:

@Icehouse. You are missing some full stops in your UA it should be this 

Mozilla/5.0 (compatible; Windows NT 10.0; WOW64; IA64; en) AppleWebKit/599.0+ Maxthon/5.3 Chrome/78.0.3904.108 QupZilla/2.2.6

 

MaxthonSnap20191202171747.png

My problem was solved, thank you @Magdalene and @BugSir006

Share this post


Link to post
Share on other sites