Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SnowLeopard

resolved Missing Mute bbutton on tabs in 5.2.6.600

7 posts in this topic

I cannot mute sound from one tab to listen to sound from another in beta 5.2.6.600 portable.  The tab mute buttons are missing from tabs in this version.  And I have cchecked Settings for any option to display/hide the mute button on tabs and found nothing.

RESTORE THE TAB MUTE button, PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!  !IMPORTANT

Making it a display option for tabs is OK; that meets the need.

                                           <<SL>>

EDIT: Problem SOLVED

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not confirmed on portable 5.2.6.6000

Untitled-1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, zork said:

Not confirmed on portable 5.2.6.6000

Untitled-1.png

I confirm your observation for YouTube (when playing a video) but the problem still exists on this site's live stream (with Brightcove streaming): 

EWTN Multimedia - Live
 
I may be running this site up to 24/7 and frequently want to silence it to listen to something else.
 
Maybe you can determine why the audio from this site is not detected so that the tab mute button is displayed.
 
                                 <<SL>>

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, SnowLeopard said:

EWTN Multimedia - Live

                                 

Tab mute button is present on this site for me, brand new install of 5.2.6.600 beta portable. Maybe download and extract it again from the latest posting. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, SnowLeopard said:

I may be running this site up to 24/7 and frequently want to silence it to listen to something else.

So you never sleep?  :Grinmacing_Face_Emoji_42x42:

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, No.1MaxthonFan said:

So you never sleep?  :Grinmacing_Face_Emoji_42x42:

Yes, but some consider 7 pm-3 am an unusual schedule :Smiling_Face_Emoji_with_Blushed_Cheeks_42x42:  And it turns out a clean run solved the missing tab mute button on EWTN.com.

MARK SOLVED

Share this post


Link to post
Share on other sites