BugSir006

MX5 PC Beta Release 5.2.4.800

18 posts in this topic

Hey Maxers, 

Welcome to have a try of the brand new release!

Version 5.2.4.800

For the full release note and changelog: click here

Also available on Maxthon's official website

http://www.maxthon.com/

 

Happy browsing and feel free leave your comment!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This build have the same VPN problem:

10 hours ago, zork said:

when VPN is connected, Maxthon does not show public IP in status bar.

Untitled-1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Both files appear corrupted

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ldfa said:

Both files appear corrupted

nothing changes - does nobody check

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, downloaded and extracted OK.

As noted before, seems to be location related.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone post their tracert to dl.maxthon.com

I'm curious to see if the endpoint is the same for those with corrupt files.

C:\Users\7twenty>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.2
  2    22 ms    23 ms    22 ms  203.23.237.11
  3    35 ms    22 ms    23 ms  203-23-236-49-cpe.spintel.net.au [203.23.236.49]
  4    27 ms    23 ms    23 ms  54104.syd.equinix.com [45.127.172.174]
  5    23 ms    22 ms    23 ms  151.139.243.19

Trace complete.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, 7twenty said:

Can someone post their tracert to dl.maxthon.com

I'm curious to see if the endpoint is the same for those with corrupt files.


C:\Users\7twenty>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.2
  2    22 ms    23 ms    22 ms  203.23.237.11
  3    35 ms    22 ms    23 ms  203-23-236-49-cpe.spintel.net.au [203.23.236.49]
  4    27 ms    23 ms    23 ms  54104.syd.equinix.com [45.127.172.174]
  5    23 ms    22 ms    23 ms  151.139.243.19

Trace complete.

 

11 minutes ago, 7twenty said:

Can someone post their tracert to dl.maxthon.com

I'm curious to see if the endpoint is the same for those with corrupt files.


C:\Users\7twenty>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.2
  2    22 ms    23 ms    22 ms  203.23.237.11
  3    35 ms    22 ms    23 ms  203-23-236-49-cpe.spintel.net.au [203.23.236.49]
  4    27 ms    23 ms    23 ms  54104.syd.equinix.com [45.127.172.174]
  5    23 ms    22 ms    23 ms  151.139.243.19

Trace complete.

 

11 minutes ago, 7twenty said:

Can someone post their tracert to dl.maxthon.com

I'm curious to see if the endpoint is the same for those with corrupt files.


C:\Users\7twenty>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.2
  2    22 ms    23 ms    22 ms  203.23.237.11
  3    35 ms    22 ms    23 ms  203-23-236-49-cpe.spintel.net.au [203.23.236.49]
  4    27 ms    23 ms    23 ms  54104.syd.equinix.com [45.127.172.174]
  5    23 ms    22 ms    23 ms  151.139.243.19

Trace complete.

 

Here's mine

Microsoft Windows [Version 10.0.17723.1000]
(c) 2018 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\lscha>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1     1 ms     1 ms     1 ms  10.0.0.1
  2     9 ms     8 ms     8 ms  96.120.28.33
  3     9 ms     7 ms     8 ms  68.85.181.229
  4     7 ms     8 ms     8 ms  po-20-ur03.main.in.indiana.comcast.net [68.86.187.133]
  5     9 ms    10 ms     8 ms  be-110-ar01.area4.il.chicago.comcast.net [68.86.184.253]
  6     9 ms     9 ms     9 ms  be-33491-cr02.350ecermak.il.ibone.comcast.net [68.86.91.165]
  7    12 ms    10 ms    10 ms  be-10506-cr01.chicago.il.ibone.comcast.net [68.86.86.230]
  8    30 ms    29 ms    28 ms  be-10614-cr02.56marietta.ga.ibone.comcast.net [68.86.84.142]
  9    42 ms    41 ms    43 ms  be-11422-cr02.miami.fl.ibone.comcast.net [68.86.84.154]
 10    41 ms    40 ms    41 ms  be-12297-pe03.nota.fl.ibone.comcast.net [68.86.82.70]
 11    40 ms    40 ms    41 ms  as7018-pe01.1950stemmons.tx.ibone.comcast.net [75.149.231.26]
 12    40 ms    40 ms    40 ms  151.139.64.3
 13    41 ms    40 ms    40 ms  151.139.64.16
 14    41 ms    41 ms    41 ms  151.139.243.19

Trace complete.

C:\Users\lscha>

Share this post


Link to post
Share on other sites

trace.png

 

 

both are corrupted here too...

can you please post the files again ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Microsoft Windows [version 10.0.17134.167]
(c) 2018 Microsoft Corporation. Tous droits réservés.

C:\Users\Ldfa>tracert dl.maxthon.com

Détermination de l’itinéraire vers dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
avec un maximum de 30 sauts :

  1     2 ms     2 ms     6 ms  router.asus.com [192.168.2.1]
  2     2 ms     2 ms     2 ms  FREEBOX [192.168.0.254]
  3     8 ms     8 ms    11 ms  sja07-1-78-214-196-254.fbx.proxad.net [78.214.196.254]
  4     9 ms    12 ms    10 ms  213.228.28.190
  5    18 ms    14 ms    13 ms  194.149.165.69
  6    20 ms    19 ms    24 ms  bzn-crs16-2-be1000.intf.routers.proxad.net [78.254.250.86]
  7    19 ms    18 ms    19 ms  194.149.166.34
  8    22 ms    19 ms    21 ms  be4204.ccr31.par04.atlas.cogentco.com [149.11.115.13]
  9    19 ms    19 ms    19 ms  be3183.ccr41.par01.atlas.cogentco.com [154.54.38.65]
 10    29 ms    29 ms    28 ms  be12265.ccr41.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.2.141]
 11    29 ms    29 ms    29 ms  be2412.rcr21.b038092-0.ams03.atlas.cogentco.com [154.54.37.98]
 12    37 ms    32 ms    33 ms  149.6.128.114
 13    28 ms    28 ms    29 ms  151.139.243.19

Itinéraire déterminé.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Strange, it's the same endpoint and we don't have the same file ?:(

Mx54800-1.png

Mx54800-2.png

stackpathdns.com is a CDN, is it the cause of the problem? :huh2:

Edited by Ldfa

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Ldfa said:

Strange, it's the same endpoint and we don't have the same file ?:(

stackpathdns.com is a CDN, is it the cause of the problem? :huh2:

quite a mystery..

Bugsir asked me to ping the server, which shows no problem. They didn't experiment any issue on their side, therefore  they didn't re-upload anything yet :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working mysteriously now.:huh2:

I guess it was a CDN cache problem.:p

Share this post


Link to post
Share on other sites

And Update Site Icons still does not work and I cannot get into Passkeeper.  Every time I put in the code I get this:

MaxthonSnap20180727131726.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, No.1MaxthonFan said:

And Update Site Icons still does not work and I cannot get into Passkeeper.  Every time I put in the code I get this:

Update site icons still works and always has for me, and no problem accessing Passkeeper either, all with this new beta version. And although the download "link" wasn't an actual link, copying and pasting the url into the address bar resulted in downloading the install file and install went smoothly. I am located in the Mountain Time Zone of the U.S.

Share this post


Link to post
Share on other sites

C:\Users\DavidMcc>tracert dl.maxthon.com

Tracing route to dlmaxthoncom-xqrseoyf.stackpathdns.com [151.139.243.19]
over a maximum of 30 hops:

  1     1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1
  2     *        *        *     Request timed out.
  3    44 ms    42 ms    41 ms  4610.syd.equinix.com [45.127.172.93]
  4    40 ms    45 ms    46 ms  54104.syd.equinix.com [45.127.172.174]
  5    56 ms    48 ms    42 ms  151.139.243.19

Trace complete.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, rick.lane said:

Update site icons still works and always has for me, and no problem accessing Passkeeper either, all with this new beta version. And although the download "link" wasn't an actual link, copying and pasting the url into the address bar resulted in downloading the install file and install went smoothly. I am located in the Mountain Time Zone of the U.S.

You're very lucky then Rick.  I have been complaining about the site icons since several versions.  And this is not the first time I have had problems with Passkeeper either.  This is a clean install of 5.2.4.800.  Someone else the other day showed an error message from Passkeeper.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Ldfa said:

It's working mysteriously now.:huh2:

I guess it was a CDN cache problem.:p

works here as well....

Share this post


Link to post
Share on other sites