Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

22518361

VPN Interfereing

11 posts in this topic

It is being noted that when w e are connected with VPN Connection the Cursor is behaving Sticky and Mouse erratic.

This is a particular phenomenon observed before VPN CONNECTION AND AFTER VPN Connection and change in the behavior,

Can you Please fix this in the next Version Please?

 

Thanking You

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't confirm this problem, but I can point to another one - when VPN is connected, Maxthon does not show public IP in status bar.

Untitled-1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't confirm. I use OpenVPN from home to work without any problem. Even with RDP over VPN. Also OpenVPN connection to my own Minecraft server to web-console.

Look to you VPN software. Especially to CPU usage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my case it is either 0.0.0.0 IP address when running VPN or completely wrong IP.

 

 

 

 

2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

VPN problem not fixed in 5.2.4.1100

On 7/26/2018 at 2:40 AM, zork said:

This build have the same VPN problem:

On 7/26/2018 at 4:23 PM, zork said:

when VPN is connected, Maxthon does not show public IP in status bar.

Untitled-1.png

 

Quote

- Hidden the button of hot word settings under search box in the international version

Ivisible button? How to find it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, zork said:

VPN problem not fixed

Can we keep ongoing issues in the same thread please. Just update the thread stating that it's still happening in version XXXX.

Makes it easier to see when it started and how long it's been happening for. Also doesn't clog up the announcement threads with support issues.

You may want to move the 2nd part of your post to another thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/2/2018 at 7:40 PM, zork said:

VPN problem not fixed in 5.2.4.1100

On 7/26/2018 at 7:40 PM, zork said:

This build have the same VPN problem:

On 7/26/2018 at 9:23 AM, zork said:

when VPN is connected, Maxthon does not show public IP in status bar.

Untitled-1.png

Not fixed in 5.2.4.1200

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/9/2018 at 1:06 AM, zork said:

Not fixed in 5.2.4.1200

True, NO MENTION OF IT AT ALL, They need to look at the VPN issue strongly

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/9/2018 at 11:36 PM, zork said:

Not fixed in 5.2.4.1200

Hi zork,

We cannot reproduce this issue.

Do you have TeamViewer? We can take a time to remotely via it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, BugSir006 said:

Hi zork,

We cannot reproduce this issue.

Do you have TeamViewer? We can take a time to remotely via it.

I do not use Team Viewer. But it's very strange that you couldn't reproduce the problem. Many users have spoken about it, not just me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my case VPN is running on pfSense router. I rember having the same issue when I was using Asus routers with Merlin firmware. VPN was always runing on router if that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites