MartinM

resolved Can no longer login to browser account

11 posts in this topic

Posted (edited)

Hi

I get "No network connection" when trying to login to my Browser account. When falling back to the Guest account, the network connection is OK. The problem started yesterday. After a few tries I could finally login. Today I've tried at least half an hour to login but to no avail. I've never experienced this with any other browser.

I'm using Maxthon v5.1.3.2000.

Thanks in advance for any help.

EDIT: if the login servers are down, the browser should be able to use local PC login data

Edited by MartinM
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I work in an office with various PC's using maxthon with maxthon passports and we also cannot log in, we have ping'd the logon servers that comes back fine, but we get "No network connection"

 

Maxthon please sort this asap as we cannot log in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here. Please be fast Maxthon, it's really really anoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, QIK5L said:

No problem here.

so you can log in and out without it saying no network connection?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MartinM said:

Hi

I get "No network connection" when trying to login to my Browser account. When falling back to the Guest account, the network connection is OK. The problem started yesterday. After a few tries I could finally login. Today I've tried at least half an hour to login but to no avail. I've never experienced this with any other browser.

I'm using Maxthon v5.1.3.2000.

Thanks in advance for any help.

EDIT: if the login servers are down, the browser should be able to use local PC login data

I confirm! MX5.1.5.1000

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, DEANRE said:

so you can log in and out without it saying no network connection?

Ok if I log out then try to log back in, I get the "No network connection"

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, QIK5L said:

Ok if I log out then try to log back in, I get the "No network connection"

so now you have the same issue :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, DEANRE said:

it seems to be fixed now :)

I confirm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the inconvenience. It might be the server went wrong yesterday. I am glad to hear that everything back to normal

Share this post


Link to post
Share on other sites