Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ligoten

resolved Favorites button not working

13 posts in this topic

I just installed v5.1.4.3000 portable, and now neither the sidebar or toolbar favorites buttons do anything. The notes buttons both work, but the favorites buttons do not. The favorites bar is still populated, and my favorites are clearly still on Maxnote, but the favorites sidebar will not open and the bookmarks folder is not visible in the notes sidebar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

True happened to me in the update of the portable version v5.1.4.3000

The problem is that the .mxaddon files in the \UserData\ folder are not updated to the verion you are installing.

Copy the folder \AppData\Public\MxAddons\ to \UserData\Public\MxAddons \ with that you will see the favorites and notes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, that didn't help. A second portable install works when I don't copy over my UserData folder though. It does seem that the in-place upgrade is the problem.

 

Edit: If anyone else encounters this problem, the instructions above appear slightly incorrect; the problem is stated correctly, but the source path is not. I got my favorites buttons working again by copying the contents of \AppData\Public\MxAddons to \UserData\Public\MxAddons. I did not need to mess with the Molebox files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi! in 5.1.5.2000  doesnt work favorites button! please fix it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, EatMe3000 said:

hi! in 5.1.5.2000  doesnt work favorites button! please fix it!

Works finne here, same version.  I mean the Favorites button on the navbar.  I tend not to use the sidebar button more by habit than a decision.  But it does have some properties I like better such as auto-opening folders.

                            <<SL>>

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 21/12/2017 at 4:19 AM, ligoten said:

Well, that didn't help. A second portable install works when I don't copy over my UserData folder though. It does seem that the in-place upgrade is the problem.

 

Edit: If anyone else encounters this problem, the instructions above appear slightly incorrect; the problem is stated correctly, but the source path is not. I got my favorites buttons working again by copying the contents of \AppData\Public\MxAddons to \UserData\Public\MxAddons. I did not need to mess with the Molebox files.

True, error in the copy / paste :-(, correcting the previous post, thx

For Maxthon installation, copy

.\_AppData\Maxthon\Public\MxAddons\ to %APPDATA%\Maxthon5\Public\MxAddons\

For portable Maxthon, copy

.\AppData\Public\MxAddons\ to .\UserData\Public\MxAddons\

 

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, EatMe3000 said:

hi! in 5.1.5.2000  doesnt work favorites button! please fix it!

 

Look to see if it works, I just edit it, there was an error

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, pantantrollo said:

 

 

 

path is incomplete, can you write the right file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, EatMe3000 said:

path is incomplete, can you write the right file?

They are the path from where you have the inistalación (each one will have his)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, pantantrollo said:

They are the path from where you have the inistalación (each one will have his)

no, i mean what is the correct name of file?

you wrote: AppData\Maxthon\Public\MxAddons\ to...

thats all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fav button issue discussion has been moved into this thread from the UI issues thread.

 

8 minutes ago, EatMe3000 said:

you wrote: 

You need to follow the link to the thread. What was shown was just a snippet of the full post...which is now post #6 in this thread. So look up 5 posts :) 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, EatMe3000 said:

no, i mean what is the correct name of file?

you wrote: AppData\Maxthon\Public\MxAddons\ to...

thats all

 

If I have not put a specific file is because it is better to copy the entire folder

14 minutes ago, 7twenty said:

Fav button issue discussion has been moved into this thread from the UI issues thread.

Thanks for moving the thread :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites