Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Atavus

resolved Cannot play Netflix

44 posts in this topic

3 hours ago, 7twenty said:

changing to FF doesn't work here. MX portable.

There was an unexpected error. Please reload the page and try again.

Error code: F7111-1331-4027

Try using the same UA I posted, if still doesn't work try retro mode

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone 

Has pushed UA and videos should be play normally on Netflix now. (Restart the browser)

Anyone can help us have a test and give a feedback? Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, BugSir006 said:

Hi everyone 

Has pushed UA and videos should be play normally on Netflix now. (Restart the browser)

Anyone can help us have a test and give a feedback? Thanks!

WORKS PERFECTLY <3 (Maxthon UA)

MaxthonSnap20171214010150.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still cannot use MX5.1.4.2400 to watch Netflix.
I tried changing the UA to all the different versions to no avail. I even tried an updated UA from the UA thread.

I keep getting an error from Netflix about installing Microsoft Silverlight. And the MS website says something about my browser's incompatibility with Silverlight.

Netflix works fine on Firefox and Chrome :/

OS: Win7 SP1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Atavus said:

I still cannot use MX5.1.4.2400 to watch Netflix.
I tried changing the UA to all the different versions to no avail. I even tried an updated UA from the UA thread.

I keep getting an error from Netflix about installing Microsoft Silverlight. And the MS website says something about my browser's incompatibility with Silverlight.

Netflix works fine on Firefox and Chrome :/

OS: Win7 SP1

Try to re-start the browser

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Atavus said:

I still cannot use MX5.1.4.2400 to watch Netflix.
I tried changing the UA to all the different versions to no avail. I even tried an updated UA from the UA thread.

I keep getting an error from Netflix about installing Microsoft Silverlight. And the MS website says something about my browser's incompatibility with Silverlight.

Netflix works fine on Firefox and Chrome :/

OS: Win7 SP1

Are you using the portable or installe version?

13 hours ago, Atavus said:

I still cannot use MX5.1.4.2400 to watch Netflix.
I tried changing the UA to all the different versions to no avail. I even tried an updated UA from the UA thread.

I keep getting an error from Netflix about installing Microsoft Silverlight. And the MS website says something about my browser's incompatibility with Silverlight.

Netflix works fine on Firefox and Chrome :/

OS: Win7 SP1

Sounds stupid, but really try to restart the browser, it really solves the problem, if not, search that you have the latest silverlight updrade, you allowed netflix to show pop ups and try using retro mode

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Atavus said:

I keep getting an error from Netflix about installing Microsoft Silverlight. And the MS website says something about my browser's incompatibility with Silverlight.

Goto http://bubblemark.com/silverlight2.html to check if Silverlight is being detected and working in Maxthon. 

Try installing Silverlight again. No reason why it shouldn't be installing that i'm aware of.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was finally able to install Silverlight, Netflix is working on MX 5.1.5.2000.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@EddyFicio

I used a Chrome extension to VPN to Mexico, and finally the title "Your Name" appears on Netflix

2027553419.jpg

So pumped!!! However...

2006826503.jpg

Can't play...

On 12/13/2017 at 1:16 PM, EddyFicio said:

I have Discovered something quite interesting c: 
If you disable the Hardware Boost Mode soemething funny happends...

MaxthonSnap20171213120703.png

After restarting the browser I opened netflix with retromode activated, the video started to load but never actually finishes (the audio started to play normally) (no change at all)MaxthonSnap20171213120945.png

So I decided to switch to ultra mode, Netflix started to load normally and then netflix gave me a message that says "Something went wrong, Incognito mode error, your browser appears to have the private navigation function activated, disactivate it and try again"
MaxthonSnap20171213121428.png

 

It doesn't fix anything, I don't know if it makes a difference but, I thought I had to tell you what I found :'v

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Simamtk said:

Can't play...

Not a maxthon problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, if only Maxthon had a proxy plugin/addon that worked better than those on Chrome...

Wishful thinking/future possibility

4 hours ago, 7twenty said:

Not a maxthon problem

 

Share this post


Link to post
Share on other sites