7twenty

MX UI issues... let's make a list!

94 posts in this topic

On 11/10/2018 at 11:46 PM, zork said:

On QA page settings icon is not centered in the cirle.

Untitled-1.png

1

Hi zork,

It has been reported as a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/12/2018 at 7:40 AM, BugSir006 said:

Hi zork,

It has been reported as a bug.

sure as a bug that will go to the top of the list and get every dev working on it

other more important stuff can wait

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

buttons need to be moved right to allow for revised strings. Should also help with other languages.

MaxthonSnap20181115071445.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, 7twenty said:

buttons need to be moved right to allow for revised strings. Should also help with other languages.

 

Correct :D

 

snap_screen_20181115004008.png

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

For MX5.2.6.600 and maximized mode, Font on page tab is a bit higher and feels compact in wierd way, see the screen shot:

 

111.png

Edited by scottchu.tw

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, scottchu.tw said:

For MX5.2.6.600 and maximized mode, Font on page tab is a bit higher and feels compact in wierd way, see the screen shot:

 

111.png

This is a confirmed bug in Win 7-8.1. Look in this thread - 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Settings it is possible to change the order of the search engines. It'll be fine to change proxy list too. Please add this option. It's not difficult...

Untitled-1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/15/2018 at 11:34 PM, ßouЯock™ said:

Also Quick Access page needs some translation strings.

Will update the language file ASAP:wink:

11 hours ago, zork said:

In Settings it is possible to change the order of the search engines. It'll be fine to change proxy list too. Please add this option. It's not difficult...

Forwarded to the product team. :Smiling_Face_Emoji_with_Blushed_Cheeks_42x42:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/10/2018 at 11:46 PM, zork said:

On QA page settings icon is not centered in the cirle.

Fixed. Try to refresh the page. :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/23/2018 at 11:34 AM, BugSir006 said:

Fixed. Try to refresh the page. :wink:

Hi, horisontal alighnent is OK. Vertical - it is necessary to move the icon up by 2 pixels. My screen resolution is FHD - 1920x1080

Untitled-1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/24/2018 at 2:31 AM, zork said:

Hi, horisontal alighnent is OK. Vertical - it is necessary to move the icon up by 2 pixels. My screen resolution is FHD - 1920x1080

Untitled-1.png

Hi zork,

Thank you for your help.  The developer will fix it ASAP:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello team,

I faced a bug, tabs menu & last tab have a very strange behaviour.

ver 5.2.6.1000

0

Video below:

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, mxuser said:

Hello team,

I faced a bug, tabs menu & last tab have a very strange behaviour.

ver 5.2.6.1000

0

Video below

Hi mxuser,

Thank you for your feedback. Reproduced. :5884970a7da3a_1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/24/2018 at 2:31 AM, zork said:

Hi, horisontal alighnent is OK. Vertical - it is necessary to move the icon up by 2 pixels. My screen resolution is FHD - 1920x1080

Fixed. :Smiling_Face_Emoji_with_Blushed_Cheeks_42x42:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/23/2018 at 8:34 AM, BugSir006 said:

Fixed. Try to refresh the page. :wink:

thats a relief - its good to know that effort can be put into moving a graphic 2 pixels whilst all the REALLY important bugs and requests continue to be ignored

did it take all the devs to fix this - that said all the devs may just be a part timer drafted in now and again

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

MX5 ver 5.2.7.300b crashed when I use function "Organize Favorites" - "Site update and check"

MX5 ver 5.2.7.300b failure when using the "Organize Favorites" function - "Site update and check"
I send an auto report twice (or more).

Specified description: MX crash is not clear on a specific record of the favorites, but not systematically: on the previous launch - 5 seconds ~15 elements of the favorites, now: about 30 seconds, 40 elements. But this is repeated every time you use this feature.

So I can assume the disadvantages of programming this function.
Please correct these issues for the final release.

[Some offtop next:

Also, I participate in the translation of MX5 into Russian (in MX5 Windows projects, and less often for Android: I don’t have an Android device now). Therefore, if you expand the functionality of MX5, which requires new texts, please add these lines to the translation project more closely.

And for longer text (often the text does not fit on the buttons after translation), or, create recommendations for translators, for the limit but understandable ordinary people cuts)]

Please separate these functions inside MXNote: Update favorites icons and Check favorites links, as I suggested earlier:

mx5_crash_st1.jpg)

mx5_crash_st2.jpg

Edited by MIKEB2ru

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, MIKEB2ru said:

Specified description: MX crash is not clear on a specific record of the favorites, but not systematically: on the previous launch - 5 seconds ~15 elements of the favorites, now: about 30 seconds, 40 elements. But this is repeated every time you use this feature.

Could you send the crash report to me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, BugSir006 said:

Could you send the crash report to me?

Yes, I will, please tell me where the report file is located. I will attach it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

1 hour ago, BugSir006 said:

Please try to install the latest beta 5.2.7.400. http://www.maxthon.com/mx5/beta/

In this version the failure I described, there is no more. Thank You!

Edited by MIKEB2ru

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, MIKEB2ru said:

In this version the failure I described, there is no more. Thank You!

:5884970a7da3a_1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi MX Team,

In Basque localization, menu tab has a cropped objects since v5.2x

I attached sreenshot.

Please, can you fix it? Thansk!

0

 

 

 

MX Menu (Basque).png

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Azpidatziak said:

Hi MX Team,

In Basque localization, menu tab has a cropped objects since v5.2x

I attached sreenshot.

Please, can you fix it? Thansk!

Hi Azpidatziak,

Please try to restart the browser and refresh the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Azpidatziak said:

In Basque localization, menu tab has a cropped objects since v5.2x

 

3 hours ago, BugSir006 said:

Please try to restart the browser and refresh the page.

@BugSir006 This problem has been around for a long time.

01.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Galileusz said:

This problem has been around for a long time.

I cannot reproduce this issue anymore... Do you still experience this issue after refreshing the page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, BugSir006 said:

I cannot reproduce this issue anymore... Do you still experience this issue after refreshing the page?

Change the language to Polish and show the screenshot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Galileusz said:

Change the language to Polish and show the screenshot.

Zrzut ekranu20190218182758.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites