Wilser

pc issue Maxthon 5 & widevine | WebRTC

7 posts in this topic

Posted (edited)

Aquí un vídeo donde se muestra claramente algunos errores en maxthon 5.1.3.200

 

1. Problemas con el split screen en windows

2. MX 5 no es compatible con widevine https://www.movistarplay.com.pe/tv-guide/now | https://bitmovin.com/mpeg-dash-hls-drm-test-player/

3. MX 5 no trabaja de ninguna manera en Rabbit https://www.rabb.it/ 

Nota: rabb.it usa WebRTC

Edited by Wilser

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Wilser said:

1. Problemas con el split screen en windows

2. MX 5 no es compatible con widevine https://www.movistarplay.com.pe/tv-guide/now | https://bitmovin.com/mpeg-dash-hls-drm-test-player/

1 / been mentioned before. I don't recall there being a response from a rep or dev.

2 / The bitmovin link seems to work fine. Can't try the movistarplay link as it requires login details.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

2 hours ago, 7twenty said:

2 / The bitmovin link seems to work fine. 

Are you sure that the https://bitmovin.com/mpeg-dash-hls-drm-test-player/  video is reproduced correctly?

2 hours ago, 7twenty said:

Can't try the movistarplay link as it requires login details.

In private, I send the login data for movistar play.

Edited by Wilser

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Wilser said:

Are you sure that the https://bitmovin.com/mpeg-dash-hls-drm-test-player/  video is reproduced correctly?

Yes, watched it all the way through the first time. Then refreshed and skipped through it. Just tested again, started with no issues, skipped through, refreshed and skipped through again. No errors.

Do you use a portable version of Maxthon by any chance? If so, i'm thinking it's because the WideVine DRM files aren't included with that version. See this post with some info and fix. 

If you use the installer version... then i'm not really sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, 7twenty said:

Yes, watched it all the way through the first time. Then refreshed and skipped through it. Just tested again, started with no issues, skipped through, refreshed and skipped through again. No errors.

Do you use a portable version of Maxthon by any chance? If so, i'm thinking it's because the WideVine DRM files aren't included with that version. See this post with some info and fix.

If you use the installer version... then i'm not really sure.

I have always used the portable version thinking that it is the same as the version with installer. I've added the widevinecdm.dll and widevinecdmadapter.dll libraries and now the videos work fine on both sites (movistar play | bitmovin ).

now just wait for them to fix 1 and 3.

thanks for the help 7twenty

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites