klu

resolved MX5 and YouTube

6 posts in this topic

Posted (edited)

How to remove the inscription(MX5 v5.1.2.3000/v5.1.3.100; Windows 7 x64)?

Maxthon&Youtube.jpg

Edited by klu

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, klu said:

How to remove the inscription(MX5 v5.1.2.3000/v5.1.3.100; Windows 7 x64)?

Maxthon&Youtube.jpg

I cannot see this when I connect to YouTube (www.youtube.com).  [ Mx 5.1.3.100].  You failed to provide any information about how this happens to you.  Remember to include the YouTube link you use in case there's a regional difference to be considered.

                        <<SL>>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you have some extension running for downloading youtube videos. It only works with the new YT design. Either stop using/disable the extension or change to the new YT design.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, 7twenty said:

Looks like you have some extension running for downloading youtube videos. It only works with the new YT design. Either stop using/disable the extension or change to the new YT design.

:5884970a7da3a_1:

This problem occurs with violentmonkey.

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, klu said:

This problem occurs with violentmonkey.

Nope, I don't think so. I think it means you use some bad script...

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, A.S. said:

Nope, I don't think so. I think it means you use some bad script...

Yes, the script is in ViolentMonkey. One of the download buttons. Installing another solved the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites