Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AndroidDeveloperLB

pc issue Various issues with MX beta 5.1.2.100

11 posts in this topic

1. For various Google websites (including Gmail and Android-issue-tracker), I get this dialog :

MaxthonSnap20170907230252.png

2. On some websites, I get a broken image placeholder, such as this:
MaxthonSnap20170907233201.png

 

3. The website StackOverflow cannot run properly at all, showing this error on the top:

MaxthonSnap20170908222747.png

4. On Gmail, and even here on the forum, using CTRL+V for image content that was copied doesn't work. Instead it either shows nothing or a broken image placeholder

I tried disabling so many plugins and scripts, but none of those helped. They worked before anyway, on previous versions of MX, so they can't be the problem, but I wanted to do it anyway, to see if it helps.

I also tried to disable the ad-blocker, but it didn't help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its a problem with the security certificate that was issued on 1 of this month by google. So the problem might is on google (and all the services it provides on various sites (including images etc.)

Expiring the same problem with anything google related.

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, Hornet331 said:

Its a problem with the security certificate that was issued on 1 of this month by google. So the problem might is on google (and all the services it provides on various sites (including images etc.)

Expiring the same problem with anything google related.

How do I fix it?
How come it doesn't occur on other web browsers? Not Chrome and not Firefox?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, AndroidDeveloperLB said:

How do I fix it?
How come it doesn't occur on other web browsers? Not Chrome and not Firefox?

That's what is odd. It seems to be something related only to Maxthon, so i'm guessing the dev's need to look into it.

What's more odd, is that all users (like me for example), aren't having the same problem. So i'm wondering if it's a regional issue with certain servers?

According to this post, the dev's are aware and looking into it. Hopefully a fix with a new version is coming soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, 7twenty said:

That's what is odd. It seems to be something related only to Maxthon, so i'm guessing the dev's need to look into it.

What's more odd, is that all users (like me for example), aren't having the same problem. So i'm wondering if it's a regional issue with certain servers?

According to this post, the dev's are aware and looking into it. Hopefully a fix with a new version is coming soon.

Will it help to go to a previous version of MX? 

I tried to clear cookies, and everything got worse with login:

1. not only Autofill didn't fill Google account info (on Gmail website, here), but when I fill it myself and accept it (on my smartphone because I have the 2-steps verifications), it doesn't login .

2. It also doesn't fill Hotmail website, here , and it doesn't login (gives me an error of "The custom error module does not recognize this error.") . 

3. Can't login using G+ to StackOverflow website and to XDA website. It just doesn't do anything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, chz(232466) said:

I have the same issue with the certificate.. but only at ultra mode.

On IE mode, things are shown badly...

See this Gmail website, for example:

MaxthonSnap20170909134223.png

 

Or StackOverflow:

MaxthonSnap20170909134308.png

 

Plus, it still fails to login to StackOverflow on this state.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, chz(232466) said:

I have the same issue with the certificate.. but only at ultra mode.

Odd, today it seems all work fine..

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, AndroidDeveloperLB said:

Odd, today it seems all work fine..

So whatever it was seems to have been fixed then? If it was MX dev's that did it, a response would have been nice.

Share this post


Link to post
Share on other sites