Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Chick0

pc issue Youtube new design

7 posts in this topic

UPDATE: It's caused by Youtube Center extension. If you're experiencing this, disable it.

 

It is some time since new Youtube design ( www.youtube.com/new ) was released, and MX has still problems with it.

The top bar doesn't load ( marked with the blue rectangle ) 

MaxthonSnap20170713194102.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

no trouble with it for me

have you tried the usual clear browsing data

i'm running last beta but never experienced any issue before

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, karajan said:

no trouble with it for me

have you tried the usual clear browsing data

i'm running last beta but never experienced any issue before

I've just noticed this is caused by YoutubeCenter extension. Sorry for that :titter:

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, 7x3twenty1 said:

doesn't seem to have a problem using js:D

未命名.png

Do you mean Userscript? What version of YoutubeCenter userscript do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Chick0 said:

Do you mean Userscript? What version of YoutubeCenter userscript do you have?

// @version         548
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, 7x3twenty1 said:

// @version         548
 

You have the older design. I mean the new, which you can try at www.youtube.com/new. If you want to try this new design, try it without YoutubeCenter and in Incognito mode (because I don't know how to switch to the older design after you activate that new :titter: )

Share this post


Link to post
Share on other sites