BugSir006

New Quick Access version 1.7

16 posts in this topic

Hey Maxers,

 

Here's the breaking news from Maxthon today.

 :tada::tada::tada:

We updated the Quick Access for Maxthon5 version 5.0.3.900 and above. 

You can upload whatever picture you like to be the background, even including GIF pictures!

Here's a look at it:

QA1.7_BG_gif_pic.gif

Don't you think it's cool :Heart_Eyes_Emoji_42x42::Heart_Eyes_Emoji_42x42::Heart_Eyes_Emoji_42x42:

 

What's more?

More options from "Most Visited", "Maxnote", and "Last Session" when you add a custom site

QA1.7.png

 

We are here waiting for your feedback, leave a comment and share your thoughts!

:rocket::rocket::rocket:

 

 

Maxthon Team

6 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

it looks  great but I did not get the update yet... :(

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minutes ago, -ody- said:

it looks  great but I did not get the update yet... :(

refresh the page and try? ctrl+F5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, ctrl+f5 didn't help. And I usually see these changes before Ody.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's live with M5.0.3.2000

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, PHYR said:

It's live with M5.0.3.2000

Not on my version it's not. Still waiting here.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got the new QA for about 5 minutes then on next restart of Maxthon it reverted back to the previous QA.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, QIK5L said:

Got the new QA for about 5 minutes then on next restart of Maxthon it reverted back to the previous QA.

which version are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
53 minutes ago, BugSir006 said:

which version are you using?

5.0.3.2000 on both computers

Share this post


Link to post
Share on other sites
43 minutes ago, QIK5L said:

5.0.3.2000 on both computers

No issues with QA here, I'm displaying 1.7. Maybe try ctrl+f5.

 

BTW bugsir, QA still loses focus when scrolling, as soon as search box moves to address bar it is necessary to click the page to continue scrolling.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

finally got it yesterday evening ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, PHYR said:

No issues with QA here, I'm displaying 1.7. Maybe try ctrl+f5.

Tried that about 20 times and multiple restarts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, PHYR said:

No issues with QA here, I'm displaying 1.7. Maybe try ctrl+f5.

 

BTW bugsir, QA still loses focus when scrolling, as soon as search box moves to address bar it is necessary to click the page to continue scrolling.

I can't confirm your observation.  I never see the addressbar on the QA page since 1.7.  I understood that was one of the 1.7 changes.

                            <<SL>>

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, SnowLeopard said:

I can't confirm your observation.  I never see the addressbar on the QA page since 1.7.  I understood that was one of the 1.7 changes.

                            <<SL>>

 

Check the OP or here:

Are you using one of wilsers skins?

add bar 1.7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, PHYR said:

Check the OP or here:

Are you using one of wilsers skins?

add bar 1.7.png

Good call, The default skin QA is as it was.  I am using a variation on wilser' Tabs Under the favbar" skin.  I still see NO REASON why the addressbar text entry field should e fipping from addressbar to QA page and back.  But i'my tweak only touch the tabbar and navbar and contents.

                              <<SL>>

                    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thats the default action of search bar when you scroll.

Share this post


Link to post
Share on other sites