Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pantantrollo

resolved Problem Exporting Favorites in v.5.0.2.1000 / 900 / 2000

13 posts in this topic

Hello,

When a group of URLs with date / time format has been saved, it occurs when exporting:

In Urls groups with time format "-", folder export and Urls are done correctly

In Url groups with time format ":", the export creates the folder, but the Urls export is not done, leaving the export folder empty

Un Saludo (I'm sorry for my English)

MaxthonSnap20161227160220.png

MaxthonSnap20161227160151.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hola pantantrollo,

May I know how do you get this window?

Since after I choosing export/import favorite, then I get this, and then I can proceed to export all my favorite to a html file.

export espanol.png

But I found that the language file for espanol has a small problem, it still shows in English. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, BugSir006 said:

Hola pantantrollo,

May I know how do you get this window?

Since after I choosing export/import favorite, then I get this, and then I can proceed to export all my favorite to a html file.

He had in mind "Add all pages to Maxnote"

                                                       2016-12-30 09_17_29-.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Galileusz said:

He had in mind "Add all pages to Maxnote"

Thanks for the explanation!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, BugSir006 said:

Hola pantantrollo,

May I know how do you get this window?

Since after I choosing export/import favorite, then I get this, and then I can proceed to export all my favorite to a html file.

 

Yes, this happens when exporting to folders, not to html file.

I think it's because windows does not accept ":" as a character in directories and then export fails in those folders.

Un Saludo

 

MaxthonSnap20161230194953.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi pantantrollo,

Thanks for follow up.

But still, whether I chose to export to a folder or to html file, I didn;t get this window.

Here is what I did and what I get, can I also have a short video from you so that I know how I can get the pop-up window as you?

maxnote export file name.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/1/2017 at 3:57 AM, BugSir006 said:

Hi pantantrollo,

Thanks for follow up.

But still, whether I chose to export to a folder or to html file, I didn;t get this window.

Here is what I did and what I get, can I also have a short video from you so that I know how I can get the pop-up window as you?

 

Hi, BugSir006

This video is correct, But the problem is not with that, it is with the export itself

Do the following: 

- Add a group of tabs, (Figura_1)

- leave the name that shows you by default (with the included time) (Figura_2)

- export to favorites, and check if those URLs have been saved to disk (like in you video)

Do you see the added URLs in the exported folder? (Figura_3)

Un Saludo

 

Figura_1.png

Figura_2.png

Figura_3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirmed here as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also confirm. There is a problem with the colon ":" in date. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exporting favorites no fIx in this release 5.0.2.2000 :-(

 

Un Saludo.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, pantantrollo said:

 

Exporting favorites no fIx in this release 5.0.2.2000 :-(

 

Hi pantantrollo, thanks for the follow up and sorry that this issue is not fixed in this version.

The steps you provided above are quite clear and useful! Will soon tell our testers try as you described.

BTW, I also reproduced it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there, the problem you reported here has been confirmed as a bug by our testers and will be fixed by our developers soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 20/2/2017 at 9:26 AM, BugSir006 said:

Hi there, the problem you reported here has been confirmed as a bug by our testers and will be fixed by our developers soon!

 

Very thx , BugSir006 !!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites