Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Wisely

winpc resolved the page display is not correct

5 posts in this topic

My MX4 is 4.9.4.1100 and MX5 is 5.0.1.3000

I think the issue is MX4/5 cannot process this frame. because the right side is MS IE11 and Edge.

MS IE11 and MS edge is ok, but MX4/MX5.

 

Please help to fix this issue.

 

http://mamaclub.com/learn/%e5%a9%9a%e5%a7%bb%e4%b9%8b%e9%81%93%ef%bc%9a%e8%80%81%e5%a9%86%e8%a6%81%e7%9f%a5%e9%81%93%ef%bc%8c%e8%80%81%e5%85%ac%e8%a6%81%e6%98%8e%e7%99%bd/

111.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Wisely said:

My MX4 is 4.9.4.1100 and MX5 is 5.0.1.3000

I think the issue is MX4/5 cannot process this frame. because the right side is MS IE11 and Edge.

MS IE11 and MS edge is ok, but MX4/MX5.

Please help to fix this issue.

http://mamaclub.com/learn/%e5%a9%9a%e5%a7%bb%e4%b9%8b%e9%81%93%ef%bc%9a%e8%80%81%e5%a9%86%e8%a6%81%e7%9f%a5%e9%81%93%ef%bc%8c%e8%80%81%e5%85%ac%e8%a6%81%e6%98%8e%e7%99%bd/

 

Just turn off ABP. After that this website should displays just fine.

 

MaxthonSnap20161030105130.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 31/10/2016 at 11:28 PM, Wisely said:

the issue is from ABP? or MX ?

ABP - because one of the default rules is seeing part of the sites code an ad.

It's fixed by adding the following to the ABP custom rules for the site:

@@*wp-content*

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites