Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TAMAN

Infobox - various Issues with code

13 posts in this topic

I have been using skynote before for a long time usually copy pasting my codes for example css/html... etc) so i can have access somewhere else on another computer 

 

Now in MAX5 it is all in Infobox, I really like it, but there is a really big problem with Infobox handling codes, It should at least have a "Code" BBcode so we can paste codes in, otherwise if we copy codes from Infobox and pasting somewhere else to use, it completely destroys code

For example if you copy css codes from Infobox to use , it does not work, no matter if you even paste the code somewhere else for example notepad so it deletes the hidden background codes, it still does not work, The codes are becoming invalid property values

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

agreed, same happened to my, lost all my html codes that I saved in skynotes.. fortunately I could export them from Mx4 and save them as plain text...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Once I also lost everything in my skynotes ;( 

i hope it does not happen again 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, TAMAN said:

Once I also lost everything in my skynotes ;( 

i hope it does not happen again 

sorry I can't make a screen shot of this menu.....a workaround is : use right click to get the contextual menu then choose "save as plain text.." 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, -ody- said:

sorry I can't make a screen shot of this menu.....a workaround is : use right click to get the contextual menu then choose "save as plain text.." 

I dont get it? what do you mean?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, TAMAN said:

I dont get it? what do you mean?

 

I use skynote to save parts of codes I often use in my website.

a note in Mx4 : you can see it's html code

code1.png

the same note in Mx5 : just after synchronisation, first time I opened it in Mx5 :  html code has been processed

code2.png

So I opened my notes in Mx4 again, by chance old skynotes are in plain text only and sync did not delete them.

Anyway to be sure, I have saved them as text files ; but I needed to have them in Mx5 so I have tried to "copy/paste as plain text" (rignt click menu) and it worked :

below is the note in Mx5 in plain text (my code is there, phew !).

code3.png

 

this is only a workaround, like you I need an option to show code as code,  either a "source "button or a "code" button.

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, TAMAN, this issue has been confirmed as a bug, we will fix it in next version.

Thanks this feedback for MX5.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Infobox have some serious issues handling Codes :)  

 

For example lets say i have a Infobox record contains a text only

blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah ....blah

There is no problem exporting this record to a text/plain, The record saves without any problemsMaxthonSnap20160718153116.png

Lets say i have changed the record to add this line of html

blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah ....blah

<div>blah bla blah</div>

Now If you save that as a plain text the output text file is like this 

blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah ....blah

&lt;div&gt;blah bla blah&lt;/div&gt;

It is converted to HTML character entities, this should not happen 

 

I know we can also save the record as a text/html but the issue still exists, this is a mess in codes 

<p>blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah blah bla blah ....blah</p>

<p>&lt;div&gt;blah bla blah&lt;/div&gt;</p>

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

merged both threads !

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, BugMiss006 said:

Hello, TAMAN, this issue has been confirmed as a bug, we will fix it in next version.

Thanks this feedback for MX5.:)

 

1 minute ago, -ody- said:

merged both threads !

Thanks :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

maxthon 5 2700 : fixed !

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, -ody- said:

maxthon 5 2700 : fixed !

Great news

Sorry is there a download link? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, TAMAN said:

Great news

Sorry is there a download link? 

nothing official.. there's a link here 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites