Twitter video sorunu


Recommended Posts

Selamlar,

daha önce kayıtlı kullanıcıydım fakat üyeliğim silinmiş. Nedenini bilmiyorum, çok önemli de değil zaten. Asıl sorunum twitter'da yayınlanan videolarda "bu tarayıcı video oynatmayı desteklemiyor" hatası almam. güncel sürümler, beta sürümler, her seferinde temiz kurulumlar, flash player'ın bütün tarayıcılara ait sürümlerini denememe rağmen sorunumu çözemedim. Acaba gözden kaçırdığım bir şeyler mi var? Sorunumu çözemezsem 10 senelik Maxthon birlikteliğimiz sona erecek ne yazık ki.

 

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Dumurzade merhaba. 

Olayınızı forumun İngilizce bölümünde araştırdım. Bende de bu sıkıntı varmış haberim yokmuş bu arada. Yapılan yorumlara göre denedim ve bende sorun Ultra'dan Retro kipine geçtiğimde düzeliyor. Ama herkesin de sorunu bu şekilde düzelmiyormuş. Ayrıca siz hangi sürüm kullanıyorsunuz bilmiyorum, 4.9.3.1000 kullanan biri hiç sorun yaşamıyormuş.

 

Eklediğim resimdeki işaretli bölüme tıklayıp retro'ya geçin. Simge mavi bir simgeye dönüşecek. O zaman Twitter ve videolar doğru çalışıyor.

u.jpg

Link to comment
Share on other sites

Merhaba Emreskopi,

 

Retro kipini elbetteki denedim ama maalesef sorunum değişmedi. Aksine retro kipine geçiş yaptığımda sayfa düzeni bozuluyor, Maxthon çöküyor ve kitleniyor. Tekrar ultra kipe almak zorundayım ama bunun için 10-15 dakika arası işlemcinin tam zamanlı çalışıp 90 derecelere çıkarak işlem yapmasını beklemek zorunda kalıyorum

Forumun ingilizce başlığını da inceledim. Bu sorunun retro - ultra kipinden ziyade webkit sorunu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca daha önce defalarca kere yaşadığımız (çok eski maxthon kullanıcısıyım) Flashplayer sorunlarından biri de olabilir. Malum, Adobe'un desteklediği tarayıcılar listesinde Maxthon yok. Bir çakışma söz konusu olabilir. 

Not: Aynı sürümü kullanıyoruz:  4.9.3.1000 ve Maxthon'ı eklentisiz olarak kullanıyorum. 

İlgi ve alakana teşekkür ederim Emreskopi

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.