Hata: 12 kodu nedir?


Recommended Posts

Herkese merhaba,

 

Aşağıda görmüş olduğunuz linki açıyorum.

http://www.okindir.tk/?language=tr

Ardından sitedeki kutucuğa ok.ru sitesine ait bir link yapıştırıyorum ve indir diyorum.

Site bana 480p, 720p gibi seçenekler sunuyor. Bunlardan herhangi bir tanesini tıkladığımda bana filmi göstermesi gerekiyorken sadece beyaz bir sayfa açılıyor ve sol üst köşede 12 yazıyor. Aynı sıralamayı Opera'da yaptığımda sorunsuz bir şekilde açılıyor. Konu hakkında yardımınızı bekliyorum.

Not: Kaynak koklayıcı Ok.ru yüklenen filmleri indiremiyor. Maxthon a bu özellik mutlaka eklenmeli.

 

 

Ekran Alıntısı.JPG

Ekran Alıntısı2.JPG

Ekran Alıntısı3.JPG

Ekran Alıntısı4.JPG

Link to comment
Share on other sites

Merhaba. Önce bunu bir hata kodu sandım ancak değil. Hatta hata kodu sanarak forumun İngilizce bölümlerinde araştırma da yaptım. Tabii ki birşey çıkmadı. Bu bence tarayıcıyla site arasında bir uyumsuzluk ve sitenin döndürdüğü bir hata kodu. Bunu da Maxthon yetkilileri değil de o sitenin programcıları bilir. Benim bildğim ve anladığım kadarıyla bu. Böyle birşeyle uğraşılmaz ve muhatap bulunabileceğini sanmıyorum tabii ama çözüme giden yol Ok.ru sitesinde 12 sayısısın çıkma sebebinin neye dayalı olduğu araştırılmalı. Bir komut, emir, parametre işleme sorunu gibi görünüyor. Sorun Maxthon olsa da Ok.ru'nun döndürdüğü bir kod söz konusu. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 13.04.2016 at 10:17 PM, erturkozgur said:

Ancak bu sorun Opera ve Fİrefox da yaşanmıyor. Bu forumlardaki amaç Maxthon'un sorunların giderilmesini sağlamak değil mi? Opera ve Firefox açabiliyorken Maxthon bu hatayı vermesi..

Az önce Google Chrome'da iki kez denedim, ilkinde videoya ulaştım, ikinci denememde ise "14" ile karşılaştım. Daha sonra "404/Not Found" ile karşılaştım. Problem muhtemelen siteden, daha doğrusu sitenin yönlendirdiği adresten kaynaklı. Siteyi yapan arkadaşa tweet atabilirsin: @ihsancandemirr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.