· #1 Posted 13 Jan 2016 Od jakiegoś czasu za każdym odpaleniem Mx-a pokazuje mi się jedna ramka z tekstem, jak w tytule i - co jakiś czas - druga (fotki w zestawie). Nie jest to może szkodliwe, ale ciut wkurzające. Ogólnie przeglądarka działa ok. Co to za cuda i czy poza reinstalką Mx można coś z tym fantem zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
· #2 Posted 13 Jan 2016 Just now, rzviro said: Od jakiegoś czasu za każdym odpaleniem Mx-a pokazuje mi się jedna ramka z tekstem, jak w tytule i - co jakiś czas - druga (fotki w zestawie). Nie jest to może szkodliwe, ale ciut wkurzające. Ogólnie przeglądarka działa ok. Co to za cuda i czy poza reinstalką Mx można coś z tym fantem zrobić? Rozumiem, że naprawienie bazy nic nie daje? Jeśli tak jest - chcąc nie chcąc będziesz musiał przeinstalować przeglądarkę. Share this post Link to post Share on other sites
· #3 Posted 13 Jan 2016 4 minutes ago, magg said: Rozumiem, że naprawienie bazy nic nie daje? Jeśli tak jest - chcąc nie chcąc będziesz musiał przeinstalować przeglądarkę. Albo to olać i działać dalej. Spoko - przeżyję. Dzięki Share this post Link to post Share on other sites
· #4 Posted 13 Jan 2016 Just now, rzviro said: Albo to olać i działać dalej. Spoko - przeżyję. Dzięki Jak uważasz... Tylko nie bardzo rozumiem, czemu wszyscy tak boicie się przeinstalowania Maxthona?! Share this post Link to post Share on other sites
· #5 Posted 13 Jan 2016 7 minutes ago, magg said: Jak uważasz... Tylko nie bardzo rozumiem, czemu wszyscy tak boicie się przeinstalowania Maxthona?! "wszyscy"? Widzę, że nie jestem sam :-) Zobaczę, może kiedyś...... Jak będę miał wolniejszą chwilę Share this post Link to post Share on other sites