Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Chantao

V4.9.0.2200 Beta - the first Errors

91 posts in this topic

Oh, I saw it immediately: Finally a new Maxthon, but LastPass is not working properly and does not occur, the favorites manager. So, try to be better in the New Year;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bookmarks: I have now done it with a detour: First install the "old" Maxthon, imported favorites, and then the new beta it. Add With the "Ctrl + D" works so. We'll see if works export. And then whether Facebook Flash the matter now works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems that Facebook Flash has function without error, but MX without Favorites-Manager is very bad. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has favorites manager, same as the old version???????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, the same, but only whitout Function. respectively without function of organize favorites.

mx-fav-no.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why did you need to install the old version first? Why not just install the new version clean and then log into your account? This would be the proper way to install Mx4.9.

 

BTW, A clean install is ALWAYS recommended, and especially so with a major build update!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because the new version doesnt import new bookmarks from another browser.  When I open Favorite manager is there only a blank screen. So, it can not see any favorites. The Import and Export feature is not working. And so I'm just left the detour, the new uninstall again, then the old reinstall import Favorites from a html file and then install the new one.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Chantao said:

Well, the same, but only whitout Function. respectively without function of organize favorites.

I suggest you do a clean install, there's no problem I can see with favorites manager, or perhaps I'm missing something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, No.1MaxthonFan said:

Sure does.

Favorites Manager.png

Add to works, but not organize

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, Chantao said:

Well, the same, but only whitout Function. respectively without function of organize favorites.

What can't be organized????? It has the same functionality to organize as the old version did, unless you felt the old version is inadequate???

 

Clipboard04.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Chantao said:

Add to works, but not organize

What do you mean- "not organize"? 

Could you be more specific? Put some screenshots.

Did you tried clean installation anyway?

Share this post


Link to post
Share on other sites

And yes, you can import favorites too. Perhaps asking if you aren't sure would help....

Clipboard05.jpg

Clipboard06.jpg

Clipboard07.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I'm now even uninstall cleanly. I wanted to avoid, because all my search engines are gone. :( If everything is ok, then MX is again my favorite;)

 

---------------

LastPass does not yet correct, but does not do it the "old". My search engines are all available, though I have uninstalled cleanly. But they are indeed likely in the Pfofil cloud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've done a clean uninstall, and now everything works ** red cheeks get ***

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Woot!

8 minutes ago, Chantao said:

I've done a clean uninstall, and now everything works ** red cheeks get ***

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. taskbar "Start" button is only called, the mouse pointer does not cause it (the bar is hidden on the machine)

2. flocked all RSS-subscription (very annoying!).

3. Video to flash when you move to another monitor is fully revealed still in the main. Very uncomfortable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just did a clean install, runs smoothly so far but Maxthon is always on top, my windows task bar (auto-hide) remains hidden ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, kaivsdoom said:

Browser crashes immediately

Helpful. What operating system are you running?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I always delete and do clean install. New version works fine here. (Windows 10 Pro)

BETTER!!! Thank you! :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Videos and  Gifs on Facebook not work. Only voice but not screen. And some videos with Jwplayer has same problem. Only voice not screen.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't change background image to one of your choice in Portable version. Can only use one of the supplied images. Works fine in .exe version

No "External Tools" icon or Download icon  on Tool Bar (either version).

Missing lots of Icons and Data on Status Bar. Download/Upload speed, IP number, Split Screen, Memory used, Mute button etc.

about:gpu doesn't work.

Save as Favorites doesn't remember previous saved place/Folder. Always wants to save to Favorites

Good things are less "you are using outdated browser" type messages and Mute buttons on individual tabs.:top:

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the new version, I'm unable to connect to a SOCKS5 proxy with authentication. Is this working for anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dev's do something!

A lot of features were gone more than the given missing features :rules:. I'll revert back to previous version until a new version is up.

Quote

Temporarily missing features:
-Third party download tool support
-Cloud Tabs
-Force to specify page font 
-Split screen
-Night mode
-Skin switch (Not missing?)

  • Search bar is missing and mannually added Search engines don't work on Search app in new tab. Maxthon Settings/General/Default search engine is useless without the search bar.
  • Data usage meter? (Upload/Download speed) is also missing. I have a weak internet connection and I want to check my internet speed.

Installed the app in a while now, It really opens fast but there seems to be a bug that the page flashes and stays on the same page if clicked on a link.

You go the a site you've added in your new tab and it will load but it stays on the same page(New Tab). In my case, I tried to go to Google.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Small bug, when I set the auto refresh frequency, it is not remembered. It also defaults back to 60 seconds, instead of remembering the 300 seconds I set the frequency to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, DARKSTORM said:

Dev's do something!

A lot of features were gone more than the given missing features :rules:. I'll revert back to previous version until a new version is up.

  • Search bar is missing and Search engines don't work on Search app in new tab. Maxthon Settings/General/Default search engine is useless without th search bar.
  • Data usage meter? (Upload/Download speed) is also missing. I have a weak internet connection and I want to check my internet speed.

Installed the app in a while now, It really opens fast but there seems to be a bug that the page flashes and stays on the same page if clicked on a link.

You go the a site you've added in your new tab and it will load but it stays on the same page(New Tab). In my case, I tried to go to Google.

 

How does the search from the address bar not work? There is no issue with setting default search to work from address bar.

 

Edit: Amd yeah, we've been complaining about the lack of meters on the status bar

aaa.png

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites