Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Zwierz

Problem z wyświetlaniem obrazków na www

4 posts in this topic

Witam,

korzystam praktycznie cały czas ze strony www.z500.pl.
Strona startowa wyświetla się prawidłowo, ale już karta danego projektu zamiast obrazków pokazuje białe pole.
http://z500.pl/projekt/1/Z1,przestronny-i-funkcjonalny-dom-z-dwuspadowym-dachem-latwy-i-tani-w-budowie.html

Dla porównania w innych przeglądarkach np: firefox wszystko jest OK.
Czy jest jakiś sposób na poprawienie poprawności wyświetlania obrazków w maxthonie cloud (mam wersję v.4.4.7.3000).
 

firefox.jpg

maxthone.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zmień sposób wyświetlania na retro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam,

korzystam praktycznie cały czas ze strony www.z500.pl.
Strona startowa wyświetla się prawidłowo, ale już karta danego projektu zamiast obrazków pokazuje białe pole.
http://z500.pl/projekt/1/Z1,przestronny-i-funkcjonalny-dom-z-dwuspadowym-dachem-latwy-i-tani-w-budowie.html
 

Na razie możesz/ musisz korzystać z Trybu Retro dla tej strony.

Problem wynika z faktu, iż Maxthon korzysta ze starej wersji Blinka (silnik renderujący)- 30.

Musisz poczekać na jego aktualizację.

Mogę Cię pocieszyć, że wtedy Twoja strona będzie wyświetlała się prawidłowo (patrz screen) :wink:

Bez tytułu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na razie możesz/ musisz korzystać z Trybu Retro dla tej strony.

Mówisz jakby to było coś złego, że trzeba korzystać z Trybu Retro czasami. Przeciez po to on został dodany, żeby własnie w niektórych, wyjątkowych sytuacjach go uzywać ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites