Maxthon Windows 10 da kararlı ve düzgün çalışmıyor. ................


Recommended Posts

Orjinal Windows 10 da Maxthon un son sürümü kararlı çalışmıyor. hata kaydı açabilşeceğim bir sorun yok. sorun şu. siteleri gezerken sayfalar geç yüklenmeye başladı. yani sekmelerde ki açık olan sayfalar gözükmüyor. üzerine tıklayınca boş gözüküyor. bekliyorum geliyor. sonra diğer sekmeye geçiyorum . oda yok . eski sekmeye geçiyorum az evvel olan sayfa yine boş gözüküyor. . sonra facebook da aşağıya doğru indiğimde zaman tüneli kendini yenilemiyor. üç haberden sonrasını göremiyorum: diğer tarayıcıların hepsinde denedim bu sorun ile karşılaşmıyorum. ayrıca video izlemek istediğimde videolar hata veriyor. yeniden kurdum yine olmadı. diğer tarayıcıların hepsinde gayet hızlı olan siteler ve video açılışları windows 10 a terfi edince bu şekilde sorun ile karşıladı. son olarak resim yükleme yaparken facebook a açdonup kalıyor. kaç dakika tarayıccının kendisine gelmesini bekliyorum. elle tutulur birşey olsa kırıp geçirilir bu maxthon. fena sinirlendim.. 

Link to comment
Share on other sites

Merhaba sercanergin (:

 

Çözümü çok basit.  :top:

 

* Denetim Masası (eski masaüstü arayüzündeki) > Program ekle/kaldır yolunu izleyerek Maxthon'u kaldırın.

* Program Files (veya Program Dosyaları (x86)) klasöründe Maxthon klasörü kalmışsa silin.

* C:\Users\kullanıcıadınız\AppData\Local\Temp klasöründe mx ile başlayan ve Maxthon ibaresi geçen tüm klasörleri (mx_bind, mx_uninstall, Maxthon3Cache, MaxthonCrashData vs.) -varsa- silin.

* http://tr.maxthon.com/adresinden Maxthon'u tekrar indirin ve kurun.

 

Tamamdır (:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

zaten maxthon windows 10 da sıfırdan kurulu. sıfır format atıp sıfırdan maxthon kursakta işe yaramıyor. kasmalar kiltlenmeler hatta sayfa gezintilerinde takılmalar donmalar oluyor.  windows 7 de olmuyordu. windows 10 da kendinden nefret ettirecek tarzda çalışıyor. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.