"Tarayıcı Çekirdeğini Değiştirme"


Recommended Posts

Belirli bir sayfa için ultra kipi yerine retro kipini kullanabiliyoruz. Ayarlar'da Gelişmiş bölümünde "Her zaman Ultra Kipini kullan" seçeneği bulunuyor. Fakat gördüğüm kadarıyla "Her zaman Retro Kipini kullan" gibi bir seçenek yok. Dolayısıyla Retro Kipini sürekli kullanamıyoruz. Retro Kipini her sayfada, sürekli kullanabilmek için bir çözüm olmalı.

 

İyi günler.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba viva la maxthon (:

 

Retro kipi, IE tarama çekirdeğidir (Trident). Retro kipinde ReklamEngelleyici, video indirme çubuğu, Kaynak Koklayıcı, Gece Kipi, Okuyucu Kipi, Çevir, Geliştirici Araçları gibi neredeyse hiçbir Maxthon özelliği kullanılamaz. Internet Explorer kullanmaktan farksızdır. Zaten bu kipte sayfalar bilgisayarınızda yüklü IE üzerinden açılır.

 

Retro kipi, Ultra Kipinde (Webkit çekirdeği) düzgün görüntülenmeyen sayfaları doğru görüntülemek gereken elzem durumlarda kullanılır.

 

Normalde ("Her zaman Ultra Kipi kullan" seçeneği işaretli değilken) Maxthon tarayıcınız düzgün görüntülenmeyen veya Retro Kipinde görüntülemeyi seçtiğiniz domainleri her ziyaretinizde hatırlar ve o internet sitesinden bir sayfa açtığınızda otomatik olarak Retro Kipinde açar.

Her zaman Ultra Kipini kullanmayı seçerseniz, o siteler her defasında Ultra ile açılır ve tekrar tekrar Retro'ya geçmeniz gerekir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.