Sign in to follow this  
Followers 0
AndroidDeveloperLB

Maxthon doesn't allow to put spaces when replying in YouTube

9 posts in this topic

1. go to a youtube video, like this one:

I've tested it on many youtube videos. all the same.

2. Now initiate replying to someone.

3. Type one word, and then press the spacebar button.

For some reason, it doesn't allow me to put spaces.

How come?

Another issue I have with Google's websites is that I can't interact with the G+ notifications (can't click them and can't remove them).

I'm using v4.4.3.4000 (user agent of Chrome to use WhatsApp website).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Have your problem been solved? Maybe you can upgrade to the latest beta version 4.4.5.600.I hope this could help you. If it still does not work, please let us know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BugMiss006 replied at 2015-4-9 21:58 back.gif

Hi,

Have your problem been solved? Maybe you can upgrade to the latest beta version 4.4.5.600.I hope ...

I've now tried to use the default UA and updated Maxthon version ( 4.4.5.600) , but it still doesn't work.

I've also tried to click CTRL+F5 . Still can't put spaces...

Weird thing is that I've come back to Chrome, and it doesn't work there either...

Maybe it's a YouTube issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

UFO106 replied at 2015-4-10 05:23 back.gif

I've now tried to use the default UA and updated Maxthon version ( 4.4.5.600) , but it still doesn ...

Maybe it's a "spacebar" issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

7twenty so how did he write the post above??

It was only a "guess" since he said it didn't work in Chrome either.;P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliver One replied at 2015-4-10 03:50 back.gif

Try with last portable version, no Maxthon account and without changing any settings!

I actually don't use Maxthon account.

Using the portable version worked , but now I wonder what causes it to happen.

After disabling some stuff, I've found out that the GreaseMonkey script that's called "youTube center" is to blame, and I use it on Chrome too...

Sadly, I really liked this script, as it has a lot of functions:

1. allows to download videos (and even mp3). Maxthon used to do it, but it can't do it anymore for a long time.

2. allows to stop all videos on other tabs if one already plays.

3. allows to use flash instead of HTML5 (useful to allow Maxthon to make it float) even on embedded videos.

4. skips ads.

5. allows to set the default size of the player.

Share this post


Link to post
Share on other sites

UFO106 replied at 2015-4-12 13:08 back.gif

I actually don't use Maxthon account.

Using the portable version worked , but now I wonder what ca ...

There are an extension with the same name.

Yout don't need that "monkey staff". :D

Yout can find it here >

Maxthon - Extensions Center

http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=1201

and Github as well >

Developer Version · YePpHa/YouTubeCenter Wiki · GitHub

https://github.com/YePpHa/YouTubeCenter/wiki/Developer-Version

I use it for a long time ago. It's working well and it has an updating feature too. :victory:

Share this post


Link to post
Share on other sites

UFO106 replied at 2015-4-12 13:08 back.gif

I actually don't use Maxthon account.

Using the portable version worked , but now I wonder what ca ...

Hi,

The problem is due to youtube center. Maybe you can provide the link to the extension, we will conduct a test to see what's wrong. I hope this could help you. Please contact us if you still in need of help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0