Sign in to follow this  
Followers 0
Pitchfaker

Magine TV showing an empty page in Ultra Mode

5 posts in this topic

I am using the tv steaming service Magin TV .

When I login, Maxthon v4.4.4.2000 only shows a white page.

In the Browser Developer Tool Console I can see some errors (See attached picture).

When I switch to retro mode the website loads normally.

I also tested with GoogleChorme Version 40.0.2214.111 m (64-bit) to confirm this isn't a problem of the website. The website loads normally in Chrome.

I don't know if the console errors are relevant for this issue at all, as most of them appear in the GoogleChrome Console, too.

Unfortunately you can only recreate this issue by creating a free account first, as this issue only occurs after login.

Systemdata:

Version: 4.4.4.2000

OS: 6.1.7601.Service Pack 1

IE: 11.0.9600.17633

Maxthon.exe = 4.4.4.2000

Maxthon.dll = 4.4.4.2000

MxWebkit.dll = 2.5.7.1287

MxTrident.dll = 4.4.0.17

Maxzlib.dll = 1.2.3.6

Mx3UnInstall.exe = 2.0.0.40

MxAccountSvc.dll = 1.0.4.18

MxAddonsMgr.dll = 4.3.0.3

MxApp.dll = 1.0.9.71

MxAppFrame.dll = 1.2.0.10

MxAppLoader.exe = 2.0.0.4

MxCore.dll = 4.4.4.100

MxCoreMan.dll = 4.4.0.100

MxCrashCatch.dll = 3.0.1.11

MxCrashReport.exe = 3.0.1.7

MxDb.dll = 4.37.19.1

MxDownloader.dll = 4.1.0.101

MxEncode.dll = 1.0.0.3

MxFilePackage.dll = 1.0.3.2

MxFileSync.dll = 1.0.13.0

MxHttpRq.dll = 3.0.0.53

MxIPC.dll = 3.3.0.7

MxMsg.dll = 1.0.0.21

MxResMgr.dll = 4.2.7.29

MxRsc.dll = 4.4.3.703

MxTool.dll = 1.2.0.65

MxUI.dll = 3.3.3.133

MxUp.exe = 3.4.1.5

MxWKView.dll = 4.0.0.21

MxXDR.dll = 1.1.0.4

MxCaptureScreen3.dll = 4.1.0.3

MxCmpUrl.dll = 4.0.0.4

MxFav.dll = 3.0.0.12

MxFavDb.dll = 12.0.0.1

MxHistory.dll = 1.4.0.13

MxMultiSearch.dll = 1.0.2.66

MxPicLib.dll = 2.2.0.12

MxPrint.dll = 2.0.0.19

MxSec.dll = 1.0.3.1

MxSiteIcon.dll = 1.0.18.35

MxSmartUrl.dll = 2.0.0.32

MxStorage.dll = 1.0.6.10

MxSvInfo.dll = 2.2.0.12

MxSync.dll = 2.0.2.22

MxUrlSec.dll = 2.0.0.34

MxAvatarExt.dll = 4.1.0.5

MxCloudsSvc.dll = 1.0.2.1158

MxExtTools.dll = 4.0.0.19

MxAddonMisc.dll = 4.2.0.31

MxMsgPush.dll = 2.0.0.47

MxTabsSync.dll = 1.0.0.28

MxUeip.dll = 2.0.0.23

post-13037790-14315124129654_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only get the blank white page in ultra, won't load at all.

No problem in retro mode to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site uses too much cookies, Got my desktop hang up in a minute

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issue confirmed.

Work with Chrome, Firefox, Opera and Vivaldi

Don't work with Maxthon Ultra an Nitro!;P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0