Maxthon Yeni sekme sorunu!


31021493

Recommended Posts

Merhabalar maxthon'da bir bağlantıya tıklayınca yeni sekmede açılıyor onu bulunduğum sekme üzerinden açılması için ne yapabilirim?

Birde yeni sekme de aç diyince hemen yeni açılan sayfaya gidiyor ben yeni sekme açmak istiyorum ama o sayfaya geçiş yapmak istemiyorum ne yapabilirim ?

Link to comment
Share on other sites

31021493 replied at 2015-1-15 12:47 back.gif

Hocam dediğinizi yaptım fakat hala aynı durum da değişme olmadı

İlk cevaptaki tavsiyem yeni sekmenin arka planda açılması içindi. Yani yeni sekmede açılan sayfaya otomatik geçiş yapılmaması için.

"maxthon'da bir bağlantıya tıklayınca yeni sekmede açılıyor" ifadenizi ise tam olarak anlayamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?

Link to comment
Share on other sites

Hocam arka planda açılmıyor yine aynı şekil açılıyor.Beni yeni açtığım sayfaya geçiş yaptırıyor.Sorun ne olabilir ?

2. dediğinize gelince mesela sabah.com.tr tıkladım sayfa açıldı.Sık kullananlardan başka bir adrese tıklayınca yeni sekmede açıyor ama ben sabah.com.tr adresinin değişip tıkladığım sayfanın açılmasını istiyorum.

Link to comment
Share on other sites

31021493 replied at 2015-1-15 23:39 back.gif

Hocam arka planda açılmıyor yine aynı şekil açılıyor.Beni yeni açtığım sayfaya geçiş y ...

Anladım. İlk cevabımda eklediğim ekran görüntüsünde bulunan "Yeni sekme eylemi" bölümündeki kutucuklarla istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Sık kullanılanlardan herhangi bir siteye tıkladığınızda yeni sekmede değil de, bulunduğunuz sekmede o sayfaya geçiş yapmayı istiyorsanız "Sık kullanılanlardan yeni bir sekme aç" kutucuğundaki işareti de kaldırmalısınız. Artık istediğiniz şekilde açılacaktır.

Link to comment
Share on other sites