Posted 2 Jan 2015 Gdy próbuje instalować MxNitro w wersji 1.0.0.2000 na koncie ograniczonym to mam monit UAC. Jak wybiorę konto administratora z listy to aplikacja potem się na tym koncie instaluje, a użytkownik z ograniczeniami nie ma do niej dostępu. Aby się udała instalacja trzeba na chwilę podnieść kontu uprawnienia / wyłączyć UAC. Dużo by dała pewnie ścieżka instalacji / tryb instalacji. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2015 W zwykłym maxthonie, masz coś takiego, że jak masz konto z ograniczeniami, to przy każdym uruchomieniu Maxthona prosi o autoryzacje admina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2015 To jeszcze gorzej niż uruchamiany MxNitro. Jakby zrobili przeglądarkę dla administratorów systemu, a nie użytkowników końcowych. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Jan 2015 Thanks for your advice, we'll discuss this situation. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2015 Joan.na replied at 2015-1-7 00:19 To jeszcze gorzej niż uruchamiany MxNitro. Jakby zrobili przeglądarkę dla administratorów system ... Jak odpalasz po prostu przeglądarkę zawsze prosi o hasło admina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Mar 2015 Witam wszystkich prosze o rade obecnie używam Mx 4.4.4.3000, chcę przesiąść sie na Mx Nitro , czy są jakieś różnice między dwoma wersjami? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 May 2015 Witam wszystkich prosze o rade obecnie używam Mx 4.4.4.3000, chcę przesiąść sie na Mx Nitro , czy są jakieś różnice między dwoma wersjami? Nitro jest uboższe, bez języka polskiego, bez dodatków, bez paska zakładek. Share this post Link to post Share on other sites