Maxthon Nitro ile tanışın!


furkanavshar

Recommended Posts

Maxthon Nitro - İşte Dünyanın En Hızlı İnternet Tarayıcısı!

Artık resmîleşti. Maxthon Nitro 1.1 şimdi yayında! Maxthon'un Nitro İnternet Tarayıcısı'nın son sürümünü sizlere sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Nitro, diğer tarayıcılardan 3 kat daha hızlı açılır. Doğrusu, sadece 700 milisaniyede açılan Nitro, 3 bin 819 milisaniyede açılan Google Chrome'u saf dışı bırakıyor.

Bu daha başlangıç. Tarayıcı sihirbazlarımızın oluşturduğu yeni, tescilli ön-okuma ve işleme teknolojisi sayesinde web sayfalarını daha önce hiç olmadığı kadar hızlı açacaksınız. İnanmak için kendi gözlerinizle görmeniz gerekiyor.

Öyleyse neden bekliyorsunuz? Maxthon Nitro'nun son sürümünü indirin ve rüzgarı kanatlarınızda hissedin!

Sorularınız mı var? Lightning@maxthon.com adresine e-posta gönderin. Mevcut en hızlı internet tarayıcısını geliştirmemize yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

ŞİMDİ İNDİRİN!

Taşınabilir sürümü BURADAN indirebilirsiniz.

İçtenlikle,

Maxthon Türkiye Ekibi

Link to comment
Share on other sites

Türk replied at 2014-12-16 15:24 back.gif

Bir deneme sürüşü yapalım, bakalım hızlımı!

Ek:

Merhaba Türk (:

Geri bildirimleriniz bizim için çok önemli.

Ana sayfa, adres çubuğundaki ev simgesine tanımlıdır. Açılış sayfası ise boş olarak açılmakta.

Tarayıcıyı minimal tutmak adına açılır pencere protokolü Maxthon Bulut'taki gibi yeni sekme olarak ayarlıdır.

Açılır pencere veya belirli bir açılış sayfası isteğiniz var mı? İstiyorsanız geliştirici ekibe bildirebilirim.

Gözünüze çarpan başka hususları da bildirirseniz mutluluk duyarız. Hızı, kaynak kullanımı, akıcılığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederiz!

Link to comment
Share on other sites

Şu anda taşınabilir ile deniyorum. Hızı iyi. Akıcılık iyi. kaynak kullanımı sanki biraz fazla gibi. İlk sürüm olması nedeni ile uygun karşılanabilir.

Bu tarayıcıyı sürekli kullanmak istiyorum, fakat bu açılır pencere konusu (benim için) önemli olduğundan, sadece diğer iyi özellliklerine ihtiyaç duyduğum zaman kullanıyorum.

Ek:

Belirli açılış sayfasını local den ayarlamak.

Link to comment
Share on other sites

Türk replied at 2014-12-16 16:55 back.gif

Şu anda taşınabilir ile deniyorum. Hızı iyi. Akıcılık iyi. kaynak kullanımı sanki biraz fa ...

Gayriresmî olarak konuşmak gerekirse Nitro sadece hız ihtiyacını karşılayan bir yan tarayıcı. Eklentileri, eşitleme hizmetlerini kullanmayan, hatta internete sadece girip çıkan kullanıcıların da ihtiyaçlarının bir şekilde karşılanması gerekiyordu. Kullanmadıkları yüklerden arındırılmış, sade bir tarayıcı. Bence Nitro, bu konuda çevremize tanıtmamız ve kullandırmamız gereken en iyi tarayıcı.

İnternete yalnızca girip çıkanlar için değil; aynı zamanda bizim gibi geniş kapsamlı kullanıcıların da atıştırmalık sörflerde ve AKK dolayısıyla düşen internet hızında yardımına koşacaktır (:

Ayrıca belirteyim; Nitro, Mx Bulut'un bir alternatifi ya da üst sürümü değil. Düz internet kullanıcılarının sürekli kullanmalarına odaklanmış farklı bir tarayıcı.

Bizim gibi çok yönlü kullanıcılar için elbette ki ana tarayıcı olma iddiası yok. Maxthon Bulut hala güncelleniyor. Kim bilir; belki de Mx5 yakındır ;)

Link to comment
Share on other sites

hocam merhaba,

bugün maxthonda temasını denedikten sonra nitroyu indirip denedim, gerçekten de hatrı sayılır derecede hızlı:handshake

sorum: sanırım dil eklenti vs gibi özelleştirme yapamıyoruz galiba ?

edit: neden Nitro dediğinizi kullandıkça anlıyor insan :D

Link to comment
Share on other sites

benim sorum şu olacaktı lütfen acilen cevap veriniz e-postam ridvanserin1982@gmail.com

ben maxthon cload browser kullanıyorum,fakat son 1 aydır ne yol denediysem kendiliğinden açılan reklam siteleri ve abuk sabuk siteler peydah oldu. avast 2015 free premium kurdum combo fix yaptım,bir ara tariih geri aldım geri yükleme ile windows u çalıştırdım düzelir gibi oldu ama olmuyor diğer browserlarımada başka şeyler bulaşmıştı ama onları temizledim fakat maxthon olmuyor nedenini çözemedim lütfen benim soruma cevap verin ben bu forumların pek takipçisi değilim .:'(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bence en azından kısayollar geri eklenmeli, mesela adres çubuğuna google yazıp CTRL+ENTER kısayolu gibi basit kısayollar eklenmeli en azından :)

Tarayıcıda o kadar fazla feragat yapılmış ki, gerçekten DÜNYANIN EN HIZLI TARAYICISI.

Aslında kullanıcıların alışkanlıkları izlenerek, en çok alışık oldukları özellikler geri eklenebilir. Bence bu sayede kullanıcısı artar :)

Link to comment
Share on other sites

Geleceği olmayan bir tarayıcı...Böyle bir tarayıcı yerine Maxthonun içine tüm eklentileri ve özellikleri devre dışı bırakan bir opsiyon konulabilirdi...Mesela maxthon simgesine sağ tıklayıp nitro modunda çalıştır gibi bir opsiyon ile çok daha iyi olurdu. Yada tarayıcının içinden bir geçiş de olabilir.Ayrıca sanmıyorum ki maxthon hayranı olup da bu tarayıcıyı hoş karşılayabilen birisi çıksın.maxthon kullanıcalarının hiç birine hitap etmiyor.Sadelik isteyen gider internet explorer kullanır.Hem metro hem masaüstü sürümü gayet hızlı çalışıyor.Bundan sonraki belirleyici tek faktör ise internet hızı bu da yazılımın yeteneklerinin dışında birşey...Niye bu kadar karşı çıktım diye soracak olursanız gereksiz iş gücüne karşıyım.Maxthon üzerine yoğunlaşılmalı...Mesela son bir kaç versiyondur sayfa bozulmaları oluyor veya sayfa yok olup beyaz ekran oluyor sekmeler yukarı doğru taşıyor.12gb ram var işlemci desen 4 çekirdek.Bence bu tür eksik kısımlar tamamlanırsa bu tarayıcının kitlesel olarak büyümemesi için hiç bir neden kalmaz.

Link to comment
Share on other sites