IDM sorunu


musk

Recommended Posts

i. Download manager kullandığımdan maxton her açılışta ve kullanım süresince çeşitli zamanlarda http://quickaccess-dl.maxthon.com/quickaccess_upload/template_data/109/FEA5110B-C37A-4008-861D-44C2C862EB79.data.zip gibi bir dosyayı indirmek istiyor ve idm devreye giriyor.

Önceki sürümlerde bunu bir şekilde halletmiştim. Ancak son sürümde ne yaptımsa halledemedim. Açılışta uzun süre idm yi devre dışı tutarak maxtoun kendi indirip gerekli düzeltmeyi yapması için beklediğim halde bundan kurutulamadım.

Tam olarak yolu nedir açıklarsanz çok makbule geçecek.

Teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

Merhaba musk (:

Hızlı Erişim ekranındaki veri bağlantısını IDM programı yanlış algılıyor ve indirme istemi penceresi görüntüleniyor.

Eğer IDM programını Maxthon'da kullanmıyor ve Maxthon'un kendi indirme çubuğu yeterli geliyorsa Maxthon Ayarlarından varsayılan indiriciyi "Maxthon Downloader" yapmanızı tavsiye ederim. (Ayarlar > Genel > İndirme ayarı bölümündeki "Varsayılan İndirici")

Eğer IDM programını yine de Maxthon ile birlikte kullanmak isterseniz IDM'e girin > İndirmeler > Ayarlar > Dosya Türleri (Sekme) > Listeyi Düzenle kısmını seçin ve bu bağlantıyı istisnalar listesine ekleyin: http://*quickaccess-dll.maxthon.com

Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz!

Link to comment
Share on other sites

furkanavshar replied at 2014-12-9 04:55 back.gif

Merhaba musk (:

Hızlı Erişim ekranındaki veri bağlantısını IDM programı yanlış algılıy ...

Merhaba Furkanavshar,

cevabınız için çok teşekkür ederim. İdm de ki 2. tavsiye işimi görecekti ancak olmuyor. o satırı çeşitli kombinasyonları hem sekmeye hem bir üstteki açık pencerede denememe rağmen maxthonu açar açmaz devreye sokuyor mallesef yine.

Link to comment
Share on other sites

furkanavshar replied at 2014-12-9 15:32 back.gif

Çözdüğünüze sevindim. Nasıl çözüldüğünü sorabilir miyim, daha sonraki kullanıcılar ...

O satırı eklemekle olmuyor.

Ancak sizin söylediğiniz yerde seçenekler+dosya türleri+listeyi düzenle kısmını açtıktan sonra açılan pencere üzerinde "indirme iki defa iptal edildiğinde istisna edresler listesine bir adres eklemek için uyarı göster" diye bir kutucuk var.

O kutucuğu aktive edersek download penceresi karşımıza çıktığında iptal dediğimizde bir pencere daha açılıyor ve ordaki iki kutucuğu doldurduğumuzda bir daha sormuyor.

Link to comment
Share on other sites