Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Toros37

Youtube sorunu [Çözüldü]

11 posts in this topic

Merhabalar

Youtubenin şimdiye kadar olmayan bir problemi meydana geldi.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi youtbe açmıyor

"Güvenlik modu açıkken kullanılmaz" diyor.

Antivirus olarak Esed kullanıyorum. Kapattım olmadı.

Zaten videoyu Cromede oynatabildim. Sistemimde bir şey olsaydı Chrome de oynamazdı.

Youtube center ayarlarına baktım bununla ilgili bir şey bulamadım. Center ayarlarını update ettim yine olmadı.

Sizce sorun nedir?

96179617

post-6218092-14315121008965_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorunun tarayıcı ile alakası yok ;)

Youtube.com’da bulunan herhangi bir sayfanın en altındaki kısma gelerek Youtube Logosunun yanındaki seçeneklere göz gezdirerek Dil ve Ülke seçeneklerinin bir sağında bulunan Güvenlik: Açık butonuna tıklayarak ‘Kapalı’ seçeneğine tıkladıktan sonra Kaydet Butonu’na basmanız yeterlidir.

iyi günler :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teşekkür ederim Freshman.

Dediğinizi yaptım oldu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

engintopcuoglu replied at 2014-8-27 09:22 back.gif

Bende de böyle bir problem var beyler

Merhaba Engin (:

Çerezleri(Tanımlama verilerini) temizleyip tekrar deneyebilir misiniz? Ayrıca Ultra Kipinde olduğunuzdan emin olun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

furkanavshar replied at 2014-8-27 01:19 back.gif

Merhaba Engin (:

Çerezleri(Tanımlama verilerini) temizleyip tekrar deneyebilir misiniz? Ayrıca ...

Hocam cookie'leri de sildim,

Binlerce yol denedim yine de olmadı. En son youtube center uzantısını yükledim ordan player'ı html5 yapmak yerine; flash yaptım düzeldi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

engintopcuoglu replied at 2014-8-28 10:17 back.gif

Hocam cookie'leri de sildim,

Binlerce yol denedim yine de olmadı. En son youtube center uzantıs ...

Kullanıcı tanıtıcı dizgisi kullandığınızı görüyorum.

Ayarlar > Gelişmiş > 'Kullanıcı Tanıtıcı Dizgisini özelleştir' kutucuğundaki tiki kaldırabilir misiniz?

Kutucuk işaretli olduğu sürece web siteleri; tarayıcınızı Maxthon 3.0, işletim sisteminizi ise Windows XP olarak görecektir.

Yukarıdaki yöntemi uygularsanız YT Center uzantısına gerek kalmadan sorununuz çözülecektir. Şayet YouTube Center uzantısı şu an için oldukça ağır bir eklenti. Sadece YouTube sitesinde değil; bütün web sayfalarında yavaşlamaya neden oluyor. Tarayıcıyı yavaşlatıyor.

Geliştiriciler hafifletmek için uğraşıyorlar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Sorunu gidermek için şuradakileri yaptım ve düzeldi. Aslına bakarsanız düzelen pek çok şey daha var, kısaca canavar gibi oldu şu an. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

slm millet bendede aynı sorun var ya 2 saat önce film izleyebiliyordum fakat son 1 saattir böyle oldu sorun bütün güncellemeleri kontrol ettim yok olmuyor.

Yüklediğim fotolarda sorunları ok işaretiyle gösterdim :D

post-30577748-14315121014595_thumb.jpg

post-30577748-14315121015203_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tik-Tak-Necmi replied at 2014-8-28 15:44 back.gif

slm millet bendede aynı sorun var ya 2 saat önce film izleyebiliyordum fakat son 1 saattir böyle ...

Gelişmiş seçenekler firefox Kullanıcı Ajan kullanın

Use firefox User Agent in advanced options

Share this post


Link to post
Share on other sites