Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Krump

Problem z wtyczką

9 posts in this topic

Nie wiem jak wy, ale mi od paru dni nie działa wtyczka Google Translate, jest to wina MT4, czy moja?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeśli chodzi Ci o Rozszerzeni mojego autorstwa czyli o to http://extension.maxthon.com/detail/index.php?view_id=188 to nie powinno być zadnego problemu. Wręcz przeciwnie - ostatnio wygląd i funkcjonalność Google translate została ulepszona i teraz wygląda ciut lepiej:

9527

Jesli masz jakis problem z tymże, odinstaluj i zainstaluj ponownie - mysle ze powinno pomoc. Ewentualnie sprawdz na swiezo zainstalowanym maxthon portable.

post-373292-14315120884994_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nie wiem po prostu mi w ogóle nie działa, mam białe pole i nic więcej.

1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Działa

2. Działa

3. Działa

PS> Wszystkie wtyczki mi działają normalnie (jak doajade, gmail, facebook itp) po za tą jedną.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krump replied at 2014-9-9 13:40 back.gif

I co, coś poradzimy?

Standardowo-zainstaluj najnowszą wersję Maxthona wykonując "czystą" instalację.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podziałało, ale coś sie jakos inaczej zrobiło po pełnej czystce, już tak nie wygląda, ten maxthon.

Pozatym zauważyłem po tej operacji, że nie wszystko sie synchronizuje jak powinno.

Share this post


Link to post
Share on other sites